2777
2789

هر چی بگم ی جیزی میگه ناراحتم کنه مثلا یروز براش تعریف کردم ی خاطره ای رو که در مورد من و معلمم بود اونم یهو گفت آها برام مهم نبود اصلا یا ی روز دیر از خواب بیدار شدم وقتی رسیدم مدرسه به معلم گفتم ببخشید خواب موندم اونم گفت بود و نبودت اصلا مهم نبود منم گفتم من با تو حرف نزدم اونم گفت صدای وز وز زنبور میاد همه بچه ها خندیدن ی بارهم کنفرانس زیست میدادم خیلی هم عالی کنفرانس رو دادم حتی معلم هم گفت خیلی عالی توضیح دادی ولی اون بعد کلاس بهم گفت خودتم نمیدونستی که داری چی میگی با خنده من از دستش خیلی خسته شدم یا بعضی وقت ها که حرف میزنم میگه دهنتو ببند یکم آرامش بگیریم با اینکه من اصلا پرحرف نیستم شاید هر دوسه روز یبار با اون حرف بزنم ولی هربار این رفتارو داره منم اذیت میشم چطوری بهش بگم فقط هم با من این رفتارو داره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولا که ایشون اسمش دوست نیست نهایتا یه همکلاسی بشه بهش گفت ظاهرا به شما یه مقدار حسادت میکنهمن جات ب ...

من بهش بیمحلی میکنم ولی اون بازم ادامه میده حرصمو درمیاره

آخه چطوری جوابشو بدم چی بگم مثلا

مثلا اونجایی که درمورد کنفراست نظر داده بود میگفتی حتما از عقل ناقص خودت بوده که نفهمیدی عزیزم😊(حتما آخر حرفات یه لبخند حالت پوزخند داشته باش حرصش درمیاد)

مثلا اونجایی که درمورد کنفراست نظر داده بود میگفتی حتما از عقل ناقص خودت بوده که نفهمیدی عزیزم😊(حتم ...

ممنونم💖

بعضی مواقع که میگه برام مهم نیستی یا میگه صدای وزوز زنبور یا مگس میاد چی بگم؟

ممنونم💖بعضی مواقع که میگه برام مهم نیستی یا میگه صدای وزوز زنبور یا مگس میاد چی بگم؟

خواهش عزیزم اصلا نزار هر حرفی بهت بزنه و با اعتماد به نفس کامل جوابشو بده.

بگو آدم حسابت نمیکنم که نظرت برام مهم باشه ، وقتی هم گفت صدای وزوز نشنوم بگو چی ما ما(منظور صدای گاو🤣) میکنی من زبون حیوونا رو بلد نیستم😁

2790
2778
2791
2779
2792