2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مرده شور این شوهرا رو ببرن 

منم یه تحفه ش رو دارم 

هی تهمت  هی حرفایه بیجا 

از بس خودشون خورده شیشه دارن همه رو مثل خودشون میبینن نکبتا 

سپردمش به خدا ابلفضل بزنه به کمرش انشاءالله

مرده شور این شوهرا رو ببرن منم یه تحفه ش رو دارم هی تهمت هی حرفایه بیجا از بس خودشون خورده شیشه دار ...

ما خوب بودیم از وقتی من حامله شدم و  تا الان که ۱۴ روزه بچه به دنیا اومده هی میگ که تو خیانت کردی با دایمم    

دایشش از من. ۲۵ سال بزرگتره اصلا من مثل داداش  بود برام    ولی نمیدونم دایشش چی گفته ک این میگ دایمم بهم گفته باید ازت حلالیت بطلم و نمیدونم چی  

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   
ما خوب بودیم از وقتی من حامله شدم و تا الان که ۱۴ روزه بچه به دنیا اومده هی میگ که تو خیانت کردی با ...

اینا پارانوییت ان بدبختا 

بگو بدبخت من چه بدونم داییت از چی میخواد حلالیت بگیره علم و غیب که ندارم  بپرس ببین چی کار کرده اصلا 

خانوادت هم در جریان بزار 

اینا پارانوییت ان بدبختا بگو بدبخت من چه بدونم داییت از چی میخواد حلالیت بگیره علم و غیب که ندارم ب ...

میگه حتما   تو باهاش بودی ک میخواد حلالیت بطلبه  و قبلش درمورد اینکه  یکی از اقواممون  طرف با دایی شوهرش ریخته روهم جرف زدم اونم رفت تو خودش بعدشم گفت که   من باید از تو حلالیت بطلبم پ تو باهاشی

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز