2777
2789
عنوان

توروخدا سرزنشم نکنین فقط

147 بازدید | 19 پست

میدونم کارم اشتباهه 

اما نمیتونم اشتباه کردم

من تقریبا دو هفته ای میشه با یکی اوکی شدم

اولین بارمم هست

راستش الان حس میکنم ازش زده شدم

البته بی دلیل هم نیست اونقدرا

دو سال بود مجازی صحبت میکردیم..رفتیم سینما با هم..یه گل نگرفت برای من بعد این همه تایم اونم اولین دیدار..این ب درک وظیفش نبوده

رفتیم سینما..باورتون میشه خشک خشک نشستیم فیلم دیدن؟ آخرش وقتی ازش جدا شدم از گشنگی با دوستم رفتم کافه

یه روز در میونم که نیستش و پادگانه..من خسته شدم واقعا دیگه هیچ حسی بهش ندارم دلسرد شدم

چیکار کنم؟ مغزمو درگیر کرده به خدا.. کنکور دارم اصلا میخوام آزاد باشم

یهویی بلاکش کنم تموم شه بره؟ نمیتونم بهش بگم اصلا نمیدونم چی بگم میشه راهنماییم کنین؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداحافظی کن عزیزم.بگو متأسفم و ادامه ی رابطه ی برام راحت نیستاصلا شاید اونم حسش همینه که هیچ غلطی نک ...

خیلی برام سخته این کار..اصلا دیشب و نخوابیدم اینقدر این موضوع رفته رو مخم انگار تو قفسم الان

بدرد نمیخوره بلاک تمام

با لایک  و   ریپ هیچ مشکلی ندارم تا جایی ک میتونی بلایک و بریپ. کاربر نه جدید نه قدیم. جزو تعلیق شده ها نیستم. حامی حقوق حیوانات . نام کاربریم «مستوک» اسم مستعار یک شخص خاص ک دیگه نیست. با من دعوا نکنید بچه خوبی هستم.سایت خنده داری تاسیس کردید تشکر. کاربری هم دستِ پنجاه نفره تو هم خواستی بیا بهت قرض بدم. الکی گفتم جدی نگیر   به هیچکی نمیدمش. حالام گزینه بستن رو بزن تموم شد       

چون سربازه حتما وضع مالیش خوب نبست

نه اتفاقا برعکس

فقط فکر اینه پولاشو جمع کنه خونه بذاره رو خونه

اون یه روزیم ک خونست نصفشو میده ب تایم کارش..ب نظرم برای خودشم بهتره اینطوری..اما نمیدونم چی بگم

یه ماشینم حتی نداره ب همه ی اینا گفتم اشکالی نداره اما بازم نمیتونم ادامه بدم

خواهشا باهاش حرف بزن

حتی اگه بدی کرده بهت چیزی راجع به بدیهاش نگو

بگو تو آدم با ارزشی هستی

خیلی محبت کردی به من، من برای خودم ناراحتم که نمیتونم کنارت بمونم خیلی سعی کردم بهت حسی داشته باشم نتونستم

برات آرزوی موفقیت و خوشبختی میکنم

خواهشا باهاش حرف بزنحتی اگه بدی کرده بهت چیزی راجع به بدیهاش نگوبگو تو آدم با ارزشی هستیخیلی محبت کر ...

همینو براش بفرستم بره یعنی؟ مطمئنم همش میخواد بحثو ادامه بده به نظرت بعدش بلاک نکنم؟واقعا نمیتونم چون بخواد ادامه بده با اینکه باز هیچ حسی ندارم اما مجبورم قانع شم چون هیچوقت نمیتونم نه بگم

فعلا برای رابطه زوده برات بشین سر درست 

از این جغله بچه هایی که هنوز تخماشون درنیومده هم توقع مرد نداشته باش

❌❌اقایون بدبختِ حقیرِ اوبیِ خاله زنکی که اومدن تو سایت بارداری حق گذاشتن کامنت ریپلای لایک و درخواست دوستی ندارن❌❌

حالا که بهش حسی نداری اگه دلشو بشکنی ممکنه خدای نکرده یه روزیم یکی که تو دوستش داری دلتو بشکنه

تا میتونی سعی کن بدون دلخوری تموم کنی

اگه یهو غیب بشی اون میمونه و کلی سوال تو ذهنش

حالا که بهش حسی نداری اگه دلشو بشکنی ممکنه خدای نکرده یه روزیم یکی که تو دوستش داری دلتو بشکنهتا میت ...

چطوری آخه بدون دلخوری تموم کنم:)) عذاب وجدان داره خفم میکنه از این ورم دارم خودمو اذیت میکنم با این رابطه

2790
2778
2791
2779
2792