2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا

گاهی میشه به معجزه امید داشت 

یکی از اقوام سه بود و برگشت

کاربر آآقا،❤در جنگ شرف ،بی طرف نباشید،شاید ما که ظلم میبینیم نمانیم ،قطعا آنها که ظلم میکنند نمیمانند، اما وطن حتما هست🖤

سکته کرده؟

مشکلش چی بوده؟

من دیدم بهوش اومده بعد عمل ۷ بود ولی ی روز کامل به هوش نیومد ولی ۳ کمه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
سکته کرده؟مشکلش چی بوده؟من دیدم بهوش اومده بعد عمل ۷ بود ولی ی روز کامل به هوش نیومد ولی ۳ کمه

سرکار بود تو یه شهر دیگ صاحبکارش اومد دیدش رو زمین افتاده بردنش بیمارستان دیگ زودی عملش کردن  و هنوز هوشیاریش۳

سرکار بود تو یه شهر دیگ صاحبکارش اومد دیدش رو زمین افتاده بردنش بیمارستان دیگ زودی عملش کردن و هنوز ...

جوون هست؟ ب این حالت میگن اغما یا کمااگر خیلی طول بکشه. انشالله خوب میشن. نگران نباش

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
سرکار بود تو یه شهر دیگ صاحبکارش اومد دیدش رو زمین افتاده بردنش بیمارستان دیگ زودی عملش کردن و هنوز ...

آخی بیچاره تو غربت

چند سالشه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
2790
2823
2791
2779
2792