2777
2789
عنوان

مرداتون

180 بازدید | 16 پست

حالا پدر ،برادر،شوهر،پسرتون

اگه بخواد زاویه فک بزنه ،دماغ عمل کنه

عکس العمل شما چیه 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

برام مهم نیست ، فقط همسرم نباید عمل کنه

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

🤮

آقایون نیاید تو تاپیکای من❌🚫 خیلی بدم میاد اومدید تو سایت زنونه خجالت نمیکشید؟؟؟//عاشق کوروش زمانه ام سید علی خامنه ای😍🇮🇷(مدظله العالی)//اینجا میایم که درد و دل کنیم ولی بعضیا بجای اینکه دلداریت بدن و باهات همدردی کنن همچین میکوبنت که انگار تو اصلا حق زندگی نداری...عجب❗///سفارش دوخت قبول میکنم از هرجای ایران قشنگم که باشید👇 تلگرام https://t.me/pushakaban/ ایتا https://eitaa.com/pushakaban/ سروش https://splus.ir/pushakaban/ باسلام https://basalam.com/pushakaban

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از تعجب شاخ درمیارم 

چون هیچوقت براشون مهم نبوده

انگار آفتاب از مغرب سر زده 

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

برام مهم نیست ، فقط همسرم نباید عمل کنه

پدرت؟

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

برادرام که بچه‌ان

پسر هم ندارم اگر هم داشتم بازم اونم بچه بود 

بابام و شوهرمم اهل این کارای جلف نیستن 

والا دماغ عملی و این کارا هیچ به مردا نمیاد 

مگر کسی که دماغ خیلی بزرگ یا قوز داری داشته باشه اونم طبیعی عمل کنه نه بره دماغشو بکنه قد نخود

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

نامزدم خیلی خیلی دوست داره دماغشو عمل کنه من اولش دوس نداشتم الان دیگه موافقم

اگه طبیعی عمل کنه قشنگه ولی بعضیا باریک و سربالا عمل میکنن

کاش اونقدر داشتیم و آنقدر اوپن بودیم که به پدر ۸۰ سالم میگفتم اوه ددی دماغتون عمل کن چند سی سی ژل بزن اینجوری شاید کنار می اومدم یا مثلا برا شوهرم و پدرم از یه دکتر خارج نشین زیبایی وقت میگرفتم 

پدرت؟

پدرم سنش بالاعه تعصبی هم هست عمرا بره سمتش ، ولی عمل کنه ام مهم نیست

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

زاویه فک زیاد ندوست، باید طبیعی باشه، اگه. یهویی دربیاد عجیب میشه

دماغ عمل کردن هم، دیدم بعضی مردا عروسکی کردن😵‍💫😵‍💫

عمل کردن اوکیه، در حدی قوز  گوشتی بودن دماغ رو بگیره، عروسکی ندوست

ARMY-chatgpt👾