2777
2789
عنوان

خانه کوچک

169 بازدید | 8 پست

ما خونمون کوچیکه در حد ۶۵ متره برا خودمون بعد همه اقواممون خونشون بزرگه حالا یا رهن کردن یا خریدن ۱۰۰ متر به بالاس میان خونه مون از بالا به پایین نگاه می کنن میگن انشالله شما هم خونه بزرگ میخرید شما بودید چی می گفتید و چه عکس العملی داشتید فعلا شرایط تغییر نداریم 

بگید انشالله

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

میگم ممنون

چرا این روزا همه از حرفای معمولیم بد برداشت میکنید؟؟؟؟؟؟

دیگه نمیشه حرف زد

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من ۷سال تو خونه ۶۰ متری بودم ازین حرفا زیاد شنیدم الان خونه حیاط دارم خونم ۱۵۰ متره

الان ک فکرشو میکنم میبینم درسته اونا بی‌شعور بودن ولی قرار نیس تا ابد توی اون خونه باشین خب از یه جایی باید شروع میکردیم 

زن داداشم میگفت یه بار تو یه جمعی یه نفر از مستاجری می نالید گفتم ایشالله شوا هم زود خونه دار بشی،طرف جلو همه گفت منتظر بودم تو بگی ،میگفت از خجالت مردم،هر حرفیو به منظور نگیرید شاید اونا براتون دعا میکنن