سلام.ما قرار بود یه سفر دو روزه بیایم بندرعباس،خواهرم اینا رفتن مسافرت کلید خونشون دست همسایست.ما قرار بود ساعت ۸ صبح برسیم ولی همسرم اصرار کرد زودتر بریم که استراحت کنیم.نیم ساعت از حرکتمون گذشت به همسایه زنگ زدیم گفت ما بیرون شهریم ساعت ۷:۳۰ میرسیم بندر.به همسرم گفتم بریم ساحل تو ماشین دو ساعت بخوابیم تا اینا بیان کلیدو بگیریم.الان بهش برخورده میگه نه ظهر برمیگردیم.الان من مقصرم ؟؟؟؟؟
Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end
دقیقاً برای چی ناراحته؟ خب شرایط اینجوریه دیگه ، چرا بچه بازی درمیاره
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
از اینکه همسایه نیست کلیدو بده.گفتم بابا ما گفتیم صبح میرسیم.الان که ما زودتر رسیدیم تقصیر اونا چیه.میگه نه باید برگردیم.الانم من اومدم بیرون ماشین نشستم دلمم گرفته
Everything will be ok in the end.if its not ok,its not the end
میگه چرا همسایه نیست کلید بده.میگم خب ما قرار بود ثبح برسیم الان ک زود رسیدیم تقصیر اونا چیه
محل نده بهش ، مردا یه تختشون کمه
رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی ....... اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ...... ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن ...... 💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)