2777
2789
عنوان

دزد اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1311 بازدید | 79 پست
دقیقا باید همینکارو کرد تا همسایه ها بریزن بیرون

اگه همسایع ها دور باشن چی ما خونه هامون خیلی دوره به همسایه ها ویلای طوره بعد حیاطش بزرگه همه اینجورین اینجا صدا اصلا نمیرع🤕

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقل حکم می‌کنه سر و صدا کنین و چراغ روشن کنین ،وقتی آدم تو خونه باشه میرن

ادما غیرقابل پیش بینین 

خونه ی یکی از اشناها دزد رفته بود بچه ۱۳ ساله تو خونه خواب بوده بچه رو کشتن همه چیو برداشتن ورفتن

چشمانت تابستان اهواز بود‌ و☀️دل من پیکان بی کولر🔥😂

من نمی دونم چطور جرات می کنند بیان دزدی 

خیلی ها هستند که توی مصرف برق زیاد از صرفه جو هستند توی تاریکی زندگی می گذرونند و آدم فکر می کنه کسی خونه شون نیست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

این طوری اول می‌کشه بعد هر چی هست بر میداره می‌ره. ساکت برو زیر تخت قایم شو.

مثلا داد بزنی بگی بابا داداش پاشین دزد دزدد پاشینن چاقو بردارین فرار میکنه طبیعتن بنظرم

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
من نمی دونم چطور جرات می کنند بیان دزدی خیلی ها هستند که توی مصرف برق زیاد از صرفه جو هستند توی تاری ...

ما چراغ هارو خاموش کردیم چون من خواب بودم خواهرم نمی خواست من بیدار شم

ولی سکته کردیم تا پلیس اومد

ادما غیرقابل پیش بینین خونه ی یکی از اشناها دزد رفته بود بچه ۱۳ ساله تو خونه خواب بوده بچه رو کشتن ه ...

معمولا دزدا قاتل نیستن ،یه آسیب جزعی میزنن که طرف دیگه پیگیرش نشه ،اما اینی که شما میگی قاتلم بوده 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
چرا حس میکنم تاپیک دروغه مخصوصا از اون مسافرت کاری چنیش بنظرم دروغه

چرا باید دروغ بگم آخه بابا قلبم اومد تو دهنم مامان بابام هم بخاطر فروش ماشین سند و.. رفتن مشهد

من نمی دونم چطور جرات می کنند بیان دزدی خیلی ها هستند که توی مصرف برق زیاد از صرفه جو هستند توی تاری ...

مثل تو فامیل مون سه نفر هستند کل خونه شون فقط با یک چراغ می گذرونند 

من رفته بودم خونه یکی شون جرات نداشتم برای مطالعه چراغ روشن کنم یک بار اومدم چراغش روشن کردم بهم گفت خونه منه اگر می خوای چراغ اضافه روشن کنی برو خونه خودتون 

منم رفتم و دیگه پام رو خونه ش نذاشتم 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈