hanisa1400 مدیر عضویت: 1400/08/16 تعداد پست: 1712 عنوان توهین به خدا | مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 51 پست شوهرم امشب اعصابش خورد بود یهویی ب خدا توهین کرد خیلی ناراحتم گریه کردم چیکار کنم خیلی میترسم 1403/09/23 | 03:58 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86942 چی عجیب برات ؟ نه اصلا عجیب نیست کار شماموندم چه صبری خالق داره. ایییین همه نعمت داده ولی انکارش اینقدر راحته . خب عقل در بدن نباشد جان در عذاب است حالا الان نه بعداوالا
دوست_هستی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5285 ینی اصلا نمیترسی ؟ از چی؟ من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی
mj4555 عضویت: 1401/07/07 تعداد پست: 6480 امشب زبونی گفت توبه کردم خدا منو ببخش و قول داد دیگه نمیگه..همین کافیه ؟ خدا که بسیار بخشنده و مهربانتازه حق الله کارش راحترهخدا از حق خودش میگذرهحق الناس خیلی سخته اگه توبه ی واقعی کنهمیبخشدش جانم حسین❤️
خاله،،ریزه عضویت: 1403/02/09 تعداد پست: 10361 امشب زبونی گفت توبه کردم خدا منو ببخش و قول داد دیگه نمیگه..همین کافیه ؟ اره به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
دوست_هستی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5285 نه اصلا عجیب نیست کار شماموندم چه صبری خالق داره. ایییین همه نعمت داده ولی انکارش اینقدر راحته . خب ... عقل راست گفتییه اطرافت رو نگاه کن ببین بخاطر نداشتن عقل چقدر در عذابیم و حتی از اون بدتر چقدر آدم کشته شدن من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی
دوست_هستی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5285 برای منم عجیبه چی عجیبه من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی
مهلاسادات۶۵ عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 1044 وا دیگه چرا؟نه اعتقاد وپرستش به خالق دراعماق وجود هرادمی هس.ادم با یاد خدا ارامش میگیرهتو سختی ها کیو صدا میزنی؟از کی میخای به دادت برسه؟خودت؟
دوست_هستی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5285 اعتقاد وپرستش به خالق دراعماق وجود هرادمی هس.ادم با یاد خدا ارامش میگیرهتو سختی ها کیو صدا میزنی؟از ... خودم من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی
دوست_هستی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5285 اعتقاد وپرستش به خالق دراعماق وجود هرادمی هس.ادم با یاد خدا ارامش میگیرهتو سختی ها کیو صدا میزنی؟از ... این حرف ها و لحنی که داری اصلا جای بحث نداره، خودت بهتره متوجه بشی من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی
مهلاسادات۶۵ عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 1044 عقل راست گفتییه اطرافت رو نگاه کن ببین بخاطر نداشتن عقل چقدر در عذابیم و حتی از اون بدتر چقدر آدم کش ... خب از ادم تاالان کشته دادیم روند طبیعت قرار نیس همه چیز گل وبلبل باشه دیگه اسمش دنیا نیست و ما انسانمیشد بهشت و مافرشته ی بدون اختیار
مهلاسادات۶۵ عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 1044 این حرف ها و لحنی که داری اصلا جای بحث نداره، خودت بهتره متوجه بشی بلهاینجا ک نمتونم اعتقاد تورو عوض کنمموفق باشی برتکیه ب خودت😇
دوست_هستی عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 5285 موقع مرگ هم خودت ب داد خودت میرسی نه آسوده میمیرم مگه کسی زنده مونده؟ من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی