2821
2789
عنوان

شک به همسر

171 بازدید | 16 پست

امروز عصر با همسرم بیرون بودم تو پاساژ رفت سرویس بهداشتی گوشیش رو داد دست من همون لحظه یه شماره ناشناس که سیو نشده بود باهاش تماس گرفت به من گفت جواب نده تا بیام... منم شماره رو حفظ کردم الان زدم تو گوشیم دیدم شماره یه خانمه از روی  عکس واتساپ!!

وقتی برگشت اون لحظه بهش گفتم زنگ بزن ببین کی بود اما توجه نکرد!!!

هرچند به خاطر شغلش گوشیش زیاد زنگ میخوره با شماره های ناشناس حتی خانمها

اما نحوه برخوردش و اینکه به من گفت جواب نده بعدش هم خودش زنگ نزد منو به شک انداخته!!؟؟

جالبه سریع هم اومد گوشی رو گرفت از من!

بنظرم اگه چیزی بود اصلا بهت نمیداد 

بهش اعتماد نداری؟

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سفارش ۶ تا در اتاق داده بودیم پولش هم داده بودیم بعد شوهرم هر چی زنگ طرف میزد همش امروز فردا میکرد اخرش جواب گوشی شوهرم نمیداد من با گوشی خودم زنگ زدم خانمش جواب داد اولش تو شک بود بعد دید من عصبی هستم ترسید گفت فکر کردم دوس دختر شوهرمی منم عصبی تر شدم سرو صدا کردم دو روز بعدش خانمه زنگ زد گفت بیاین سفارشتون ببرین😅. چرا فکر میکنین هر کی زنگ بزنه دوس دخترشه 🙄😅

خدایا خودت مواظب هدیه ای که بهم دادی باش. الهی امین
بنظرم اگه چیزی بود اصلا بهت نمیداد بهش اعتماد نداری؟

نمیدونم والا اخه تو هفته گذشته اتفاقاتی افتاد سر موضوعی که الان ارتباطمون زیاد با هم خوب نیست یعنی من هرچی محبت میکنم اون انگار نمیبینه و کینه به دل گرفته یا بهانه کرده واقعا نمیدونم!!! حتی سر بحثی که داشتیم آسیب جسمی به من زد اما بعد هفت روز نه تنها عذرخواهی و دلجویی نکرد بلکه همش داره فاصله میگیره قبلا بحثی داشتیم ایشون پیشقدم میشد برای آشتی و دلجویی اما الان برعکس شده!!! این رفتاراشو که میبینم شک میکنم که نکنه خبریه!😔

اگر خیانتکار بود گوشیو با خودش میبرد نه اینکه بده دست شما

رفتاراش منو به شک میندازه امشب اومدم باهاش صحبت کنم جوری برخورد کرد که متعجب شدم گفت برو با وسیله هات زندگی کن به من چیکار داری!!! قبلا اشک منو نمیتونست ببینه حتی اگه مقصر بودم

زندگی رو به خودت زهر نکن عزیزم اونی که بخواد بره میره حتی تو ذهنش تو فقط وابسته ی خودت کن .انقد خرج ...

درسته عزیزم اما واقعیت و کثافتی که جامعه رو فرا گرفته ادم رو میترسونه تو شغلش خیلی ها اطرافش هستن امروز داشت میگفت بعضی دوستام دختر بازی میکنن با وجودیکه متاهلن و خیلی راحت داشت میگفت تو کجای کاری این موضوعات خیلی عادی شده!!!! این حرفاش عملکردش منو میترسونه 

دوست خیلی موثره خودشم نخواد ممکنه تحت تاثیر پیرامونش قرار بگیره

چون متاهلا هم دوست دختر دارن هم دخترا با هر مردی دوست میشن دوردور میزنن

دقیقا متاسفانه جامعه واقعا خرابه🤦‍♀️

امشب شوهرم همینو داشت میگفت که دوستام دختر بازی میکنن با وجودیکه متاهلن و خیلی راحت میگفت زیاده و عادی شده!!! این حرفاش منو بیشتر ترسوند

خواه ناخواه تحت تاثیر جو ممکنه قرار بگیره

درسته عزیزم اما واقعیت و کثافتی که جامعه رو فرا گرفته ادم رو میترسونه تو شغلش خیلی ها اطرافش هستن ام ...

میدونم عزیزم من شوهرم تعویض روغنی کارمیکنه ولی بازم اونی که بخواد کرم بریزه میریزه 

من به شوهرم گفتم که خیانت کنی بهت بد خیانت میکنم خیلی از این میترسه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز