2777
2789
عنوان

کولیت زخمی

429 بازدید | 6 پست

سلام.من وارد ماه 6 بارداری شدم .کولیت روده دارم .ودر اوایل بارداری خاموش بود .از وسواس و ترسی که داشتم قرصامو نخوردم.دوستای عزیزی که کولیت روده دارین و باردار بودین به من بگید مزالازین ضرری برا جنین نداره؟

با دکترتون مشورت کنید گلم

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

چه علائمی داشتین که متوجه کولیت زخمی شدید؟

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اولین بار ببخشید داخل مدفوع خون دیدم.گذشت تا یک سال که به شدت زیاد شد وخون دفع میکردم به طوری که به جای مدفوع خون میومد.کولونوسکوپی کردم متوجه شدم.و از اون مدت تا به حال مزالازین مصرف میکنم.اما الان شدیدا میترسم هر چند که بگن دارو ضرر نداره.چون خیلی میترسم از اینکه روی جنین تاثیر بزاره

سلام دوست خوبم.من باردارم پنج ساله دچار کولیتم.الان مزالازین میخورم.دکتر هم میگه مشملی نداره داروهاتو بدون نگرانی مصرف کن.شما بچتون سالمه؟؟بدنیا اومد.دوران بارداری دارو خوردین

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز