2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چترى و كه نميشه كاريش كرد همونجورى بايد چترى بمونه رو پيشونيت

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
منظورم جلوی موهه کوتاهش نکردم ازبچگی میگفتم چتری مونده روزبونم😂

اخى😂به نظر من با اتو مو حالت بده

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
چترى و كه نميشه كاريش كرد همونجورى بايد چترى بمونه رو پيشونيت

واقعنم..یکی نبود اونموقع بهم بگه چهارتا دونه شویدم چتری زدن داره اخه....والا بخدا.....جو گیر شدنم بد دردیه

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
واقعنم..یکی نبود اونموقع بهم بگه چهارتا دونه شویدم چتری زدن داره اخه....والا بخدا.....جو گیر شدنم بد ...

منم بعضى وقتا جوگير ميشم الانم جوش هست😂😂😂😂😂

خدا بخیر بگذرونه    

اره والا فعلا بين علما اختلاف افتاده مامانم ميگه نزن عروسيا بگذره بعد بزن منم ميگم براى عروسيا ميخوام تغيير كنم  بعد مامانم ميگه اونحورى تو همه عروسيا ى مدلى☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️

اره والا فعلا بين علما اختلاف افتاده مامانم ميگه نزن عروسيا بگذره بعد بزن منم ميگم براى عروسيا ميخوا ...

راست میگه خدایی

فک کنم خورشید جفت گیری کرده وگرنه این حجم از گرما نمیتونه کار یه خورشید باشه...
2790
2823
2791
2779
2792