2777
2789
خونه خودم نیسم روم نمیشه که😂

عزیزمممم

من باردار بودم همیشه یه بیسکوییت و اب معدنی تو کیفم بود واسه اینجور مواقع

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

نی نی تو راهیم نمیزاره بخوابم.هی وول میخوره باید تندتند برم سرویس خوابم پرید کلا

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عه‌کجایی

خونه داداشمم

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

عزیزمممممن باردار بودم همیشه یه بیسکوییت و اب معدنی تو کیفم بود واسه اینجور مواقع

یادم میوفته الان خونه خودم بودم چجوری از یخچال لذت میبردم بدتر معدم میسوزه😂😂😂

می گفت : همه چی رو نگو...هر چی بگی ،بیرون میاد میره تو هوا تا یه روزی یه جا سبز شه! چیزی که نمی دونی رو نگو چیزی که نمی خوای بشه رو نگو...چیزی که خوش نیست رو نگو...چیزی که می‌شه بدبختی کسی رو نگو... حرف های خوب بزن، بذار بیان یه جا بشینن سبز بشن💚

شرکتمون به مناسبت کریسمس یه پارتی گرفته بود چون روز کریسمس تعطیل رسمیه

تا برسم خونه دیگه شد ۱۲

(ایران زندگی نمیکنم،هلندم.اگه براتون سواله)

https://harfeto.timefriend.net/17332544610834

حال روحیم خوب نیست از دست یکی تاپیکم زیاد زدم در موردش 🥲

به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱️.                                                                   https://harfeto.timefriend.net/17475116553276 

داداش که خودیه پاشو برو یه چیز بخور

ن بابا شاید دوس نداشته باشن در یخچالشونو بازکنم

مثلا دارم درس میخونم

باید فصل پنج هم تموم بشه 

همش هشت صفحه ست ولی تنبلی میکنم سرم تو گوشیه

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

شرکتمون به مناسبت کریسمس یه پارتی گرفته بود چون روز کریسمس تعطیل رسمیهتا برسم خونه دیگه شد ۱۲(ایران ...

ولله اگه ایرانم بودی تعجبی نداشت 

از پس همه چی قاطی پاتی شده 

ولنتاین و هالووین و کریسمس و ...