2777
2789
عنوان

مامانای دلسوز میشه بیایین لطفا

126 بازدید | 20 پست

سلام دوستای گلم ایام به کامتون ، میشه لطف کنین منو راهنمایی کنین اول بگم من وسواس دارم و انتخاب و تصمیم گیری برام خیلی خیلی زجر آوره ینی نمیدونید چی میکشم موقع خریدن لباس و کفش و کلا هر چی ، اصل ماجرا من پارسال اول مهر دو جفت کفش اسپرت خریدم واسه دخترام تو مغازه زیاد توجه نکردم اودم خونه دیدم خیییلی بزرگه که کاش میبرم عوض میکردم ، نگه داشتم کفشو واسه امسالشون ، اول مهر دوباره آوردم کفشارو دیدم بازم بزرگه دیگه رفتم دو جفت کفش معمولی گرفتم براشون و اونارو دوباره گذاشتم گفتم حتما واسه سال دیگشون خوبه ، دیشب رفتم بیرون چون کفش امسال دخترام اب میرفت توش دو جفت نیم بوت براشون گرفتم واسه این فصلشون که خیلیم زیبا و عالیه ، هیچی دیگه اومدم خونه دوباره امتحان کردم دیدم عالیه و اوکیه ، یهو گفتم بزار مال پارسالم الان ی امتحان دیگه بزنم ببینم چجوریه که دیدم اونم الان اندازه اندازه س ☹️ حالا من با دو تا جفت کفش چیکار کنم ؟ بچه هام مال دیشب بیشتر به دلشون نشسته خودمم اصراف میدونم واقعا هر دو رو الان بپوشونم براشون ، بنظرتون ببرم عوض کنم دو شماره بزرگتر واسه سال دیگشون ؟؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام، ممنون به همچنین برای شما

من هیچی رو بزرگتر نمیخرم که بمونه برای سال بعدش. الان میخرم که بچه م تو همین لحظه که نیازشه استفاده کنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به نظرم سخت نگیر حالا دو تا کفش داشته باشن دیر تر خراب میشه پاشون الان انقدر رشد نداره مثلا هر کفش براشون ۶ ماه کار میکنه حالا دو تا یکسال کار میکنه الان با کفش حال کردن بری بزرگ بگیری به دلشون میمونه

به نظرم سخت نگیر حالا دو تا کفش داشته باشن دیر تر خراب میشه پاشون الان انقدر رشد نداره مثلا هر کفش ب ...

آره همش میگن مامان ما شنبه کفش خوشگلمون رو میبریم مدرسه از اون ورم عذاب وجدان دارم که اصراف کردم

ببین دو‌راه داری یا بگو به دخترا بذار بوت هارو‌ببرم فقط یکم بزرگتر بیارم براتون حالا شنبه با کفش های پارسالی که اونم نو هست برن تا کفشارو عوض کنی....

دوم اینکه حالا این بوت هارو‌کلا برای مدرسه بپوشن بهرحال تا عید نو نمی‌مونه عید به بعد تا تابستون اسپرت هارو بپوشن بوت که برا خرداد اینا دیگه به درد نمیخوره

ببین دو‌راه داری یا بگو به دخترا بذار بوت هارو‌ببرم فقط یکم بزرگتر بیارم براتون حالا شنبه با کفش های ...

آره خب گلم دو تا راهت خیلیم خوبن ، ولی حیفمم میاد بوت هارو که کلی پولشون دادم فقط سه ماه بپوشن ، اگه قبول کنن میبرم پس میدم و بزرگتر میگبرم

آره خب گلم دو تا راهت خیلیم خوبن ، ولی حیفمم میاد بوت هارو که کلی پولشون دادم فقط سه ماه بپوشن ، اگه ...

سعی کن راضیشون کنی آره حیفه والا منم این جور وقتها زورم میاد بگو همینو براتون میارم فقط یه سایز بزرگتر