2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 44 پست

حالا هم دیر نشده برو حتماً پیش یه مشاور و بیشتر فکر کن ، بحث یه عمر زندگیه 

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جشن نامزدی رو مقدار سکه اینکه ما رسم داریم وسایل بزرگ جهیزیه رو داماد بگیره ولی ما توافق کردیم من بگ ...

دیر نشده 

گردن نگیر

رسم شیربها همجا هست 

چطور سر این تو گردن بگیری

ولی به عقد که میرسه وظیفه دختره و داماد گردن نگیره؟

خوشت ازش نمیاد پرو هم هست اگه تو رسمتون عقد باید مرد بگیره و این حرف زده ولش کن من ۳۲ سالم با یه نفرچند سال دوستیم ولی رابطه اینکه بغل ایناکنیم نداشتیم و دوستش دارم اون میگه مهریه نباشه و حق طلاق و حق حضانت بچه و خروج ازکشور و حق تحصیل و اشتغال اینارومیدم بنظرتون زنش شم

هیچی من یه نفر دیگه رو دوست داشتم خیلی اون رفت ازدواج کرد تو تاپیکام گفتم منم بلافاصله برا دور شدن ا ...

قشنگ‌فکراتو‌بکن،،اگع‌واقعا‌پسر خوبیه‌بی‌خودی

ازدستش‌نده‌،یکم‌به‌خودت‌زمان‌بده‌که‌بعدا‌پشیمون‌

نشی،،،پولم‌چیزی‌نیست‌که‌ثابت‌بمونه‌چه‌

ثروتمندایی‌که‌یه‌شبه‌،ازعرش‌به‌فرش‌رسیدن

وچه‌فقیرهایی‌که‌ازفرش‌به‌عرش‌.

اصفهان من شنیدم پوستِ خانواده عروس کنده میشه ... جهاز همچی کامل ! هیچی م داماد نمیخره . شنیدم بعضیا ...

اره اصفهان جهیریه واقعا خیلی کامله،سیسمونی هم همینطور حتی تا چندسال پیش سیسمونی تا ۷ سال میدادن:))الان خیلی نرمال تر شده.tvو میزش و یک فرش با داماده کلا.من با یک استان دیگه ازدواج کردم که رسم داشتن ۳.۵تا کالای بزرگ بدن که بابام قبول نکرد گفت خودمونومیدیم نقره هم هنوز خیلی ها میدن من راضیشون کردم نمیخوام و جاشو ندارم.نه که خونه بفروشن ولی از وقتی دختر به دنیا میاد پول جهیزیشو شروع میکنند جمع کردن..اما در کل اره متاسفانه اصفهانیا خیلی سخت میگیرن به خودشون 

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

بازم ببین اگه خسیسه باهاش ازدواج نکن… اذیتت میکنه ولی مثلا تهران اینجوریه که کیک رو داماد میگیره و ب ...

حالا من که کسی که میخوامش تهرانی رسمشون اینه عقد با عروس ولی رسم خودمون اینه عقد با داماد چیکارکنیم 

اره اصفهان جهیریه واقعا خیلی کامله،سیسمونی هم همینطور حتی تا چندسال پیش سیسمونی تا ۷ سال میدادن:))ال ...

وای یا خدا ... خیلی سخته بخدا ... ولی عزیزم اینا توافقه به همسرتم بگو وظیفته مراسم بگیری مگه لطفه ! بعدم نداشت زن نمیگرف خب... اگرم بخوای میتونی اینو ساده بگیری اما عروسی رو خوب بگیری

هیچی من یه نفر دیگه رو دوست داشتم خیلی اون رفت ازدواج کرد تو تاپیکام گفتم منم بلافاصله برا دور شدن ا ...

خب داری از چاله در میای تو‌جاه میوفتی

نه خودتو بدیخت کن نه اون پسرو!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
وای یا خدا ... خیلی سخته بخدا ... ولی عزیزم اینا توافقه به همسرتم بگو وظیفته مراسم بگیری مگه لطفه ! ...

بابا من استارتر نیستم🤣

من همسرمم همه کار کرد یعنی کلا به رسم شهرما پیش رفت و هرچی خودشون رسم نداشتن هم انجام داد🤣❤️

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️