2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه متولد ۷۰ ام

بازم ببین اگه خسیسه باهاش ازدواج نکن… اذیتت میکنه ولی مثلا تهران اینجوریه که کیک رو داماد میگیره و بقیه مراسم هزینش با عروسه.. ولی اگه کلا اینجوریه ک خسیسه خیلی سخت میشه زندگی باهاش

من‌خودم‌که‌جشن‌عقد‌نداشتمفقط‌خودمون‌یه‌جشن‌کوچیک‌گرفتیمویه‌سوال‌یعنی‌هیچ‌حسی‌نسبت‌بهش‌نداری

هیچی 

من یه نفر دیگه رو دوست داشتم خیلی 

اون رفت ازدواج کرد تو تاپیکام گفتم 

منم بلافاصله برا دور شدن از اون ازدواج کردم 

خدایا خودت هوامو داشته باش 

به نظرم یه ذره بیشتر فکر کن چون هنوز عقد نکردید 

مخصوصاً این که میگی دوسشم نداری

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

اصفهانم با فیلم بردار و عکاس البته

اصفهان من شنیدم پوستِ خانواده عروس کنده میشه ... جهاز همچی کامل ! هیچی م داماد نمیخره . شنیدم بعضیا خونه میفروشن جهاز بدن دختره ... یکی جهاز میده مغازه م میده .. تو جهاز یه بوفه نقره میدن... اگر شوهرت از اوناست که هیییییچیو قرار نیست گردن بگیره ک نه !

هیچی من یه نفر دیگه رو دوست داشتم خیلی اون رفت ازدواج کرد تو تاپیکام گفتم منم بلافاصله برا دور شدن ا ...

ببخشید عزیزم ولی واقعاً بدترین دلیل بوده برای ازدواج ، به خاطر فراموش کردن یکی دیگه نباید ازدواج کنی مگه مسابقست؟!!

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

عادی نیست خواهر

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨