2777
2789
عنوان

متفرقه

88 بازدید | 6 پست

دوستا میشه لطفا بیاین.... :))) ❤‍🩹 حقیقتا میشه بگید که یک آدم چجورب دوباره سر پاشه و قوی.... دیگه درس عبرت نباشه برای بقیه :)) 

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

گفتن منم لایک کن

حال دوران گر دو روزی بر مراد ما نرفت                          داِما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🙂💚🫂.                 یک معلم کنکور دارم بمون گفت وضعیت شما مثل یک خانم بردار شاید برای شما خنده دار باشه اما واسه ماها تنها امید به روز های بهتر همین کنکور .🌌🥲                                  بهمون گفت شما نه ماه باید از بچتون مراقبت کنید نباید خسته شید مگه میشه یک مادر بگه الان دیگه خستم ؟ دیگه بچم رو نمیخوام؟ ممکن اگه مراقب بچش نباشه بچش اسیب ببینه                                                                    مگه میشه ورزش سنگین کنه؟ مگه میشه دیگه مراقب بچش نباشه؟ ممکن بچش سقط شه .💔🥺                          بهمون گفت نتیجه کنکورتون مثل بچتون چون تا اخر عمرتون باهاش زندگی میکنید همینه نتیجه کنکورتون یک روزی دستتون رو میگیره درست مثل بچتون.🥲.                  بهمون گفت نه ماه خوب مراقبش باشید.                          دعا کنید برام بتونم مراقبش باشم.🙂❤️                          دعا کنید بچم سقط نشه.🙂♥️

چشم :) ❤️ 

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂ازتبادل نظر خوش حال میشم... ولی اگه جوابتون رو ندادم از دوحالت خارج نیست یا ندیدم پیامتون رو پیشاپیش عذر میخوام🤍یا تو تایپک آنلاینم و جوابتون رو نمیدم یعنی حتی لایق تبادل نظر نیستید....🌱🦋عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چو لبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

رویک کار خوب سرمایه گذاری کن یک هنر جدید یاد بگیره

مرسی ❤️ 

تلاش استمرارفکر کردن

مرسی ❤️ 🙏 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز