khanomii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/14 تعداد پست: 1175 عنوان قرصLd 76 بازدید | 6 پست سلاااامخانوما میخوام پریودم یک عقب بیفته LD میخورم واسه هفته بعد تقریبا از ۹-۱۰ قبل دارم شروع میکنم و اما سوالم!تو این مدتی که قرص میخورم نزدیکی بدون جلوگیری باشه احتمال بارداری هست ؟کی باید قطع کنم دقیقا؟ تیکر مربوط به بارداری نیست.. 1396/09/14 | 00:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رادا1 عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 2577 کلا میگن ماه اول استفاده از قرصای بارداری باید از یه روش دیگه هم استفاده کرد برای پیشگیریشما هم که میگی گویا فقط این ماهو داری قرص میخوریپس باید مواظب باشی تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!
khanomii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/14 تعداد پست: 1175 کلا میگن ماه اول استفاده از قرصای بارداری باید از یه روش دیگه هم استفاده کرد برای پیشگیری شما هم که ... اره بخاطر تعویق زمان پریودی میخورم تیکر مربوط به بارداری نیست..
رادا1 عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 2577 هروقت که دلت خواست پریود شی قرصتو قطع کنی 3تا 5 روز بعدش پریود میشی تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!
رادا1 عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 2577 اره بخاطر تعویق زمان پریودی میخورم پس باید مراقب باشی و از یه روش دیگه هم استفاده کنی چون کلا با یه ماه قرص خوردن میگن پیشگیری ایجاد نمیشه تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!
khanomii مدیر استارتر عضویت: 1396/09/14 تعداد پست: 1175 پس باید مراقب باشی و از یه روش دیگه هم استفاده کنی چون کلا با یه ماه قرص خوردن میگن پیشگیری ایجاد نم ... ممنونم از پاسخگوییتون❤🌹 تیکر مربوط به بارداری نیست..
رادا1 عضویت: 1394/07/19 تعداد پست: 2577 ممنونم از پاسخگوییتون❤🌹 البته بعضیا هم میگن اگه از روز 2 پریودی شروع کنی بخوردن دیگه اوکی هستولی شما این ریسکو نکن تمــام آرامشــم را مدیـــون همان انتــظاری هستم کـــه دیـــگر از هیــــچکس نـــــدارم ...!