2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=364074723]شما چیشدین عزیزم ؟[/QUOTE

من بهتر از همه درکت میکنم چون خودمم نکروز دارم 

اونم ۱۳ سال😢😢😢جوونیم تباه شد از ۱۹ سالگی تا الان که ۳۱ ساله ام.کاش بمیرم نمیتونم تعویض مفصل رو قبول کنم

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

چطور این همه سال گذرونیدین چقدر محدودیت دارین ؟

زیاد

من کلا خونه نشینم 

با واکر راه میرم 

گمان میکنم نه دوست کسی ام و نه دشمن کسی و نه محبوب کسی ؛ تقریبا هیچ نوع رابطه ای با انسان ها ندارم.❌

منم هنوز ۲۵ سالمه از تعویض میترسم سنم کمه

گلم تا دیرتر نشده برو عمل کن

به درد عادت نکن که خدایی نکرده زمین گیرت میکنه

شما الان میتونید راه برید محدودیت دارید ؟

نه بابا،خیلی. درد دارم و میلنگم 

پیاده روی اصلا نمیتونم، جایی برم با آژانس میرم اونم باید کسی همراهم باشه البته همیشه خونه میمونم و جایی نمیرم

😔😔😔چرا تعویض نمیکنید ؟

دیگه ناامیدم فک نکنم خوب بشم 😢😢افسرده شدم و حوصله زندگی ندارم فقط منتظر مرگمم

😔😔😔😔کاش خوب بشین

مرسی گلم ، همچنین 

ایشالا به حق این لحظه به تعویض احتیاج پیدا نکنی