2777
2789

بگو مشکلتون چیه پست بذاریم خیاط پیدا بشه

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب میخام ببینم دامن با نارچه پلیسه دوختش چطوریع.کمرش باید پلیسه ها بازشه!اما خب به راه میدوزن یا بی ...

پلیسه ها بسته باشه بقیشو نمی دونم

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

در مود دوخت دامن با پارچه پلیسه میگی.واسه کمریش کع خب پلیسه ها بازمیشن.اما به راه بدوزم یا بی راه!؟م ...

برا دوخت پارچه پلیسه ترجیحا بدون مدل باشه که حالتشو از دست نده

موقع برش هم حواستون باشه چینا منظم باشع و جابه جانشن

درزاررهم توی چینا قراربدین مشخص نشن

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕

برا دوخت پارچه پلیسه ترجیحا بدون مدل باشه که حالتشو از دست ندهموقع برش هم حواستون باشه چینا منظم باش ...

الان دامن کلوش چقد پارچه میخاد؟میشه آیدی رپبیکاتونو خصوصی برام بفرستین تا بهتر کمکم کنین

الان دامن کلوش چقد پارچه میخاد؟میشه آیدی رپبیکاتونو خصوصی برام بفرستین تا بهتر کمکم کنین

شما خیاطی خودت؟

پاتـریک هسـدم مزونـدار سایـت👻 درحیطه لباس عروس،فرمالیته،عقد،مجلسی ... اگه خواستی میتونم تو این مورد تخصصی و با عشــق کمکت کنم👰👗👒💕