2777
2789

بچه من یه سال و دو ماهشه.رو پام میذارم تا بخوابه

بعضی حرفها را" نباید زد"                                                 بعضی حرفها را" نباید خورد"                                                       بیچاره دل چه میکشد                     میان این" زد "و" خورد"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا خودش میخوابید بعدمریضی باید بزارم روی پام تابخوابه

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
٦ ماهه تو كرير يا رو پا گاهي تو پتو ميكنيم با باباش تابش ميديم وقتي بي قراره خيلي

دختر من اینکارو خیلی دوس داشت با باباش تو پتو میذاشتیم اوایلش چون سبک بود خوب بود بعد کم کم شد ی عادت سنگین شد نتونستم تکونش بدم تا دوسالگی پدر منو باباشو دراورد تا ترک پتو کرد

از دی ماه ۱۴۰۴ متنفرم 🥀🥀🥀🥀🍂🍂🍂

چطوری خود ش میخوابید بعد کلی گریه خوابش میبرد؟

وای نهههههه کجابعد کلی گریههههه اصلااااااا

بازی میکرد یانوزاد که بود شیرشو میخورد میخوابید

الان که بزرگترشده بازی بازی بازی میکنه دیگه شیرش که روی گل میزه برمیداره ونق میزنه میزارم روی تشکش وکنارش دراز میکشم خودش میخوابه گاهی هم روی پام پاهی واسش لالایی میزارم البته به لالایی گنجشک لالا عادت داره

برای حل مشکلم یه صلوات میفرستی???              خدایا خیلی خیلی میترسم ولی  دل خوشم  به این ایه (وافوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد)...خدایافقط توبینایی توشنوایی خودت میدونی توی دلم چی میگذره خدایاکمکم کن..ان شاءالله همه به حاجات شون برسن...(بیاین برای هم دعاکنیم)
منم میذارم رو پا دخترم ۶ماهشه طول روز بیشتر وقتا روپامه بعضی وقتا میذارم گریه کنه تا خوابش ببره

وای نه نزار گریه کنه...برای چی بچت گریه کنه تابخوابه روش اثربد میزاااارهههه

اصلا نزار اینجوری باشه..

کمکش کن بخوابه یا بزاری خوب بازی کنه بعد خیلی خیلی که خوابش گرفت بخوابه

درضمن من ازهمون اول تکونش نمیدادم موقع خواب

وای نه نزار گریه کنه...برای چی بچت گریه کنه تابخوابه روش اثربد میزاااارهههه اصلا نزار اینجوری باشه. ...

چشم دوست گلم منم والا بچه دوممه تازگیا خوندم بچه رو بزار گریه کنه بخوابه گفتم امتحان کنم از این به بعد نمیذارم 

همیشه آینددمو روشن میبینم..😊😍