2777
2789
عنوان

میشه ی تازه عروس رو متقاعد کنید 🥲🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 18 پست
چرا؟میشه بگی

ویار شدید تا هفت ماهگی غیر اذیتای خانواده شوهر بعد تو هفت ماهگی تصادف شوهرم و دست تنها از هفت ماهگی تا نه ماهگی شوهر تصادف کردم رو نگه داشتم زایمانم با زجر بود بعد زایمان مامانم حتی یه روزم بچه مو نگه نداشت زردی بالا بود بستری شد از نگهداری بچه هیچی بلد نبودم بچم ناآرام بود تا دو سالگی از شیر گرفتمش انقققققدددررر. بد آروم شد که حتی صدای همسایه ها هم دراومد بعدم ناآرامی بدقلقیاش لجبازیاش ادامه داشت اصلا حتی تو پارک هم نمیومد گریه میکرد میگفت فقط خونه باشیم تو خونه هم اذیتم می‌کرد تا زمان پیش دبستانی روز اول انقدر گریه کرد پشت در کلاس وایسادم هنوزم دلش مدرسه نمیخاد با بدبختی میره مدرسه دلش نمیخاد درس بخونه با بدبختی مشق مینویسه درس گوش نمیده حتی معلمش هم گفته بهم از الان که پیش هست مدرسه و درس دوس نداره پنج شنبه و جمعه هم که خونه هست مدام داره لجبازی و سر به سری میکنه الانم داره صدای باباشو درمیاره تا دو شب هم بیداره بازم بگم خسته شدم واقعا از بچه زده شدم دیگه

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ویار شدید تا هفت ماهگی غیر اذیتای خانواده شوهر بعد تو هفت ماهگی تصادف شوهرم و دست تنها از هفت ماهگی ...

:))

وای عزیزم چقدر سخت تو یه قهرمانی که از پس اینا بر اومدی

یکم بچه بد قلقه هعی چه مبشه کرد

:))وای عزیزم چقدر سخت تو یه قهرمانی که از پس اینا بر اومدییکم بچه بد قلقه هعی چه مبشه کرد

ممنونم محبت داری این فقط در مورد بچم هست باقی زندگیم که بگم.....

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞