2777
2789
عنوان

مهندسی یا زبان

153 بازدید | 20 پست

سال آخرم و بالاخره باید تصمیم بگیرم چی میخوام برم، بین مهندسی ها و رشته زبان موندم 

سه سال هم ریاضی خوندم و خدا کمکم کرده با این شرایط به اینجا رسیدم ولی ته دلم هیچ مهندسی رو دوست ندارم و واحد های درسیشون رو هم دیدم 

انتخاب رشتمم به خاطر این بود که واقعا تجربی و انسانی برای من به درد بخور نبود ولی چند سالی پیگیر زبانم و علاقه دارم ، متوسطم ولی دوست دارم توی این مسیر برم .

عزیزانی که زبان خوندین یا مهندسی ها رو رفتید که علاقه نداشتین 

با  توجه به تاثیر معدل و کنکور و داستانها کار درستیه ، کسی شرایط اینجوری داشته ؟

اگه شرایطم سخت شد پشت بمونم ؟

ب عنوان کسی ک‌دور بریاش زبان خوندن

لطفا نرو اگ حوصله دنبال کار رفتن نداری

ب قرآن دخترم😂دندونپزشک آینده✊🏻نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)

هدفتون تو آینده چیه؟

اونوقت میشه گفت کدوم 

تو ایران هیچکدوم

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بچسبم به مسیری که نمیدونم ازش چی میخوام ؟

اگ میخای زبان بخونی ریسکه چلی علاقه ب مهندسی نداری اصن طرفش نرو

زبان اگ‌ بخونی آزمون استخدامی کانون ایران بدی خوبه

تدریس کنی تو اکادمی

از همین طریق بری فرهنگیان

ب قرآن دخترم😂دندونپزشک آینده✊🏻نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه)

اگ میخای زبان بخونی ریسکه چلی علاقه ب مهندسی نداری اصن طرفش نروزبان اگ‌ بخونی آزمون استخدامی کانون ا ...

ممنون از راهنماییت.

امیدوارم بتونم درست تصمیم بگیرم و یه روز تو سر خودم نزنم و پشیمون نشم 

ممنون از راهنماییت. امیدوارم بتونم درست تصمیم بگیرم و یه روز تو سر خودم نزنم و پشیمون نشم

علاقتو پیدا کن

علاقه واقعیتو

علاقتو پیدا کنعلاقه واقعیتو

دور و برم عجیبن ، وقتی حرف از علاقه میاد و میدونن که رشتم چیز دیگه ای بوده میزنن تو سرم که آخه با لیسانس زبان میخوای چه کنی یا درس خوندی که مهندس نشی؟

سخته وقتی همراه و مشاور واقعی نداشته باشی دلسرد میشی 

با یه شرایط متفاوت چطوری پای علاقم وایسم 

دور و برم عجیبن ، وقتی حرف از علاقه میاد و میدونن که رشتم چیز دیگه ای بوده میزنن تو سرم که آخه با لی ...

مگه همه باس مهندس شن

تیچر زبان کانونم 

مهماندار هواپیما بود بزور رفتع بود تو این شغل

الان معلمه و وضع بهتری دااره تا قبل

مگه همه باس مهندس شنتیچر زبان کانونم مهماندار هواپیما بود بزور رفتع بود تو این شغلالان معلمه و وضع ب ...

خب من تک فرزندم و مادر پدرم به خاطر من زندگیشون  رو تحمل کردن و تا الان دو سال که هزینه زیادی رو دوششون بوده 

باید مسئولیت انتخابم رو هم قبول کنم 

زبان خیلی خوبه بنظرم کلا وقتتو سر چیزی که بهش علاقه نداری حروم نکن زبان تدریس داره و چیز خفنیه اینکه ...

دیپلمم و که همین رشته بالاخره باید بگیرم اما نمیدونم با این ظرفیت پایین چجوری دانشگاه خوب بیارم به خصوص که وقتم برا نهایی هم میره 

خب من تک فرزندم و مادر پدرم به خاطر من زندگیشون رو تحمل کردن و تا الان دو سال که هزینه زیادی رو دوش ...

حواست ب انتخابت باشه 

آیندته