2777
2789

آره بابا ، منم پاهام توپر بود خیلی ، ران پا مخصوصا، انقدر پیاده روی کردم و تو این سالها بخاطر سرکار بدو بدو د اشتم الان انقدر لاغر شدن ، به دوستانی که تازه باهام آشنا شدن میگم یه زمانی پاهام تو پر بوده باورشون نمیشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره بابا ، منم پاهام توپر بود خیلی ، ران پا مخصوصا، انقدر پیاده روی کردم و تو این سالها بخاطر سرکار ...

من لاغر بودم خیلی، 48باقد155تنبلی تخمدان باعث شد بشم60براهمین میخام لاغر بشم همون48بشم.. خیلی بده 

آره بابا ، منم پاهام توپر بود خیلی ، ران پا مخصوصا، انقدر پیاده روی کردم و تو این سالها بخاطر سرکار ...

منم پاهام خیلی پر شده کاش میشد یه ورزشی باشه فقط پا لاغر بشه یعنی پیاده روی کنم همراه با رژیم واقعا جوابه ؟ 

منم پاهام خیلی پر شده کاش میشد یه ورزشی باشه فقط پا لاغر بشه یعنی پیاده روی کنم همراه با رژیم واقعا ...

من خیلی فعالیت داشتم تو این سالها ....

واقعا پاهام لاغر شدن و البته خوش فرم! هرکی میگه تاثیر نداره یا تنبله یا حسود نمیخواد شما لاغر بشی  

من خیلی فعالیت داشتم تو این سالها ....واقعا پاهام لاغر شدن و البته خوش فرم! هرکی میگه تاثیر نداره یا ...

به این مربی ها میگی پیاده روی میگن نه فقط بدن شل میشه لاغر نمیشی 😐منم گذاشته بودمش کنار پس از فردا استارت میزنم

به این مربی ها میگی پیاده روی میگن نه فقط بدن شل میشه لاغر نمیشی 😐منم گذاشته بودمش کنار پس از فردا ...

خب معلومه!!! میگن بیا پول بده ما بهت برنامه بدیم!!!! ولی چرت میگن ، الان من خارج ایرانم ، با اینکه هوا سرد و برفیه ولی خانوما و آقا رو میبینم همش دارن تو پارک پیاده روی خیلی تند یا دو انجام میدن!  واقعا هیچ فعالیتی تاثیرگذار تر از پیاده روی ندیدم! (البته نباید روی سطح شیب دار باشه یا مثلا نباید شما مشکل خاصی داشته باشید) 

خب معلومه!!! میگن بیا پول بده ما بهت برنامه بدیم!!!! ولی چرت میگن ، الان من خارج ایرانم ، با اینکه ه ...

خیلی هم راحت تره من فیتنس و ایروبیک کار کردم خیلی اذیت میشدم قشنگ کورتیزولم میرفت تا سقف خیلی رو ذهن و بدنم فشار بود اما با پیاده‌روی حس بهتری دارم 

خیلی هم راحت تره من فیتنس و ایروبیک کار کردم خیلی اذیت میشدم قشنگ کورتیزولم میرفت تا سقف خیلی رو ذهن ...

دقیقا

یه فعالیت سبک و رایگانه که کلی تاثیر داره

حالا من فیتنس هم دوست دارم ، باشگاهم میرم ، نه اینکه بگم باشگاه بده ها! نه خیلیم خوبه ، ولی خب پیاده روی هم عالیه