2777
2789
عنوان

شده تا

41 بازدید | 5 پست

شده از جایگاه اجتماعیو شغلتون ناراضی باشین خجالت بکشین؟ من الان تو اون موقعیتم واسه پیشرفت تو سن ۲۲ سالگی باید چیکارکرد چ پیشنهادی میدین🙂💔

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒
خانوما تو رو خدا فقط یک دقیقه وقتتون میگیره ،میشه تاپیک دومم اونی که نوشتم شوهر مشروب خور گزارش بزنی ...

زدم عزیزم

ستاره ی کوچکی در واژه ای بگذار و به آسمانم روانه کن بسیار تاریکم.⭐✨️🤍اقایون درخواست دوستی ندن قبول نمیشه❌️😐😐😐واقعا نمیفهمم توی نینی سایت چیکارمیکنن😐😒😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بهت بگم چیکارا کردما

هیچوقتم خجالت نکشیدم از در اوردن نون حلال تازه برعکس همیشه همه جا با افتخار میگم و الانم که چندین ساله ازش میگذره بازم میگم و بقیه تحسینم میکنن

پرستاری کودک،منشی اموزشگا،مدرس زبان،تدریس خصوصی تو خونه ها،کار اموزی رشته دانشگاهیم،فروشندگی،تمیز کردن خونه مردم ،اشپزی برای خونه مردم،و سخت ترینش برای خودم دست فروشی🙂

یه سریاشو مجبور بودم سر چند سالی که تو زندگیم مشکل افتاده بود چندتاشو برای اینکه تو نوجوونی دستم تو جیب خودم باشه و چندتاش برای علاقه و بدست اوردن تجربه

اگه بهت بگم چیکارا کردماهیچوقتم خجالت نکشیدم از در اوردن نون حلال تازه برعکس همیشه همه جا با افتخار ...

منم خیلی کاراکردم و پشیمونم هستم ک شانمو آوردم پایین

منم خیلی کاراکردم و پشیمونم هستم ک شانمو آوردم پایین

من اصلا پشیمون نیستم کلی بزرگ شدم کلی چیز یاد گرفتم کلی مهارت اجتماعی یاد گرفتم و تجربه کسب کردم الانم با افتخار از کارام میگم چون کار هر کسی نیست و همه تحسینم میکنن

در نهایت مدرکمو گرفتم و دفتر معماری خودمو زدم الانم دارم برای کنکور ارشد میخونم انقدر سرم شلوغه که تا بعد عید تمام قراردادهام تکمیل شده و پروژه هایی میگیرم که مبلغشو حتی کسی باور نمیکنه چه برسه به اینکه از کجا به کجاها رسیدم😁

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز