2777
2789
عنوان

ویروس جدید

265 بازدید | 10 پست

سلام خانوما من پسر کوچیکم از جمعه تب کرد ک همراهش سرفه و ابریزشم داره سرفه ش شدیده طوری ک شبا از سرفه نمیتونه بخوابه بعد سه روز تب شدید داشت بعد سه روز تبش قطع شد بعد یک روز دوباره شب تب کرد استامینوفن دادم تبش قطع شد دیگه تب نکرده ولی سرفه هاش زیاده 

بعد پسر بزرگم از شنبه تب و سرفه و خلط پشت گلو داره از بینیشم ترشحات سبز میاد مشکل اینه که پسر بزرگم ۴ روز مداوم تب کرد بعد روزا تب نداره ولی شبا تب داره الان روز ششم هست . خیلی میترسم دوبارم دکتر بردیم و گفتن ویروس هست خوب میشه قرص ازیترومایسین داره ولی اصلا خوب نمیشه خیلی نگرانم بچه های شما این مدت اینجوری شدن؟

من۲۱روزه سرفه داشتم هرکاری میکردم خوب نمیشدم هررزوصبح وشب دکتربودم قرص وآمپول سرم میزدم اخرش گفت برو متخصص ریه رفتم قرص دادپریروز الان یکم سرفه ام کم شده برواونجابخاطرآلرژیه

دنبال یک دلیل برای پرواز بگرد حتی اگه هزار دلیل برای سقوط باشه🌱🕊🦋

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما تب هم داشتین چند روز طول کشید تبتون

اینقدر طرف دکترا نرین دنبال پولن بیشتر.من با گل ختمی وآویشن ک دم میکنم دیگه دکتر نمیرم .برای سرفه هم گیاه پولک ک رنگ بنفش داره از عطاری گرفتم دم کردم سرفه پسرم وایساد.

باور کن شوهرم با بچم یک هفته تمام سرفه میزدن..خداروشکر بعدش خوب شدن

اتفاقا شوهر منم همراه بچه ها تب و سرفه شدید دارن ولی ی پسرم و شوهرم چهار روزه تبشون قطع شد ولی این پسرم ۴ روز تب مداوم دو روزم ک روزا تب نداره شبا تب داره شما تب بچتون چند روز طول کشید

اتفاقا شوهر منم همراه بچه ها تب و سرفه شدید دارن ولی ی پسرم و شوهرم چهار روزه تبشون قطع شد ولی این پ ...

من بچه هام ولشون کنم بدون دارو تا همیشه تب دارن ..ولی وقتی دارو میدادم یه روزه قط میشد.الانم ک روی آوردم ب گیاهی دیگه دکتر نبردمشون..گل ختمی با آویشن دم میکنم یه روزه تبش قط میشه خداروشکر..

من بچه هام ولشون کنم بدون دارو تا همیشه تب دارن ..ولی وقتی دارو میدادم یه روزه قط میشد.الانم ک روی آ ...

چند سالشونه بچه هاتون؟ میشه دارو گیاهی بدیم دخترم ۷ سالشه و یکیش ۲.۵ سالشه

واسه سلامتی و طول عمر زیاد برای فرزندانم و عشقم  و خودم صلوات میفرستی همچنین واسه خونه دار شدنمون هم یه صلوات بفرست  ، انشالله حاجت روایی بشی🤲🏼