2777
2789
عنوان

میخام یجوری خودکشی کنم خدا نفهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 55 پست
دقیقا امسالم اینده ساز ترین سال منه ولی من حال درس خوندنم ندارم

چقدر نا امیدین

فقط میتونم بگم همه مشکل دارن هر کی یجوری...

راه خلاصی ازش خودکشی نیست

این بدترین راهه و حماقت بزرگ

🃏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر نا امیدینفقط میتونم بگم همه مشکل دارن هر کی یجوری...راه خلاصی ازش خودکشی نیستاین بدترین راهه و ...

جرعتشم ندارم میترسم از اینکه بمیرم خواهرم صاحب همه چیز بشههه😑🗿

اخه به تو چه جای ترومگه پرکردم که اینقدر کس میگی گمشو خدا به قلب سیاه تو هم روشنایی بده تو از منم بد ...

بی دلیل نیست که پدرت باهات دعوا میکنه خوب تربیت نشدی حقته سرت بیاد هرچی زودتر خودکشی کن جامعه تمیز بشه از امثال تو 

میدونی بچه های این دوره خیلی بهشون میرسن باکوچکترین حرفی افسرده میشن😄، دوره ما خوب بود الان قوی هست ...

راست میگی بیش از حد روح ضعیفی دارم تحملم کمه 

الانم خیلی ناراحت بودم اومدم تاپیکو زدم

بی دلیل نیست که پدرت باهات دعوا میکنه خوب تربیت نشدی حقته سرت بیاد هرچی زودتر خودکشی کن جامعه تمیز ب ...

تو چرا فشار میخوری😂😂

واسه همونه خواهر شوهرات ازت بدشون میاد باهات در ارتباط نیستن یکم آرامش داشته باش شاید همه مثل تو بدجنس نیستن  خدا به قلبت آرامش بده خواهر برو یه آبی بزن به دست و صورتت خیلی فشار خوردی قرمز شدی

تو چرا فشار میخوری😂😂واسه همونه خواهر شوهرات ازت بدشون میاد باهات در ارتباط نیستن یکم آرامش داشته ب ...

تو بدبختی میخوای خودکشی کنی من چرا فشار بخورم ، البته خودکشی که نمیکنی فقط چون تو خانوادت البته اگه داشته باشی محبت ندیدی اینجا دنبال اینی بقیه دلشون واست بسوزه 😂 اما ما دلمون نمیسوزه خودکشی کن 

تو بدبختی میخوای خودکشی کنی من چرا فشار بخورم ، البته خودکشی که نمیکنی فقط چون تو خانوادت البته اگه ...

یک بزکوهی را مشاهده میکنید با مغز فندقی که هر روز شوهرش بخاطر اینکه طلاهاشو ازش بگیره  اونو کتک میزنه و ایشون یک عقده ای به تمام عیار شده حالا کی تشنه توجه و محبته کی بدبخت تره؟بله شما بزکوهی😂😂

مرسی که بهم امید به زندگی دادی امروز که بفهمم آدمای بدبخت تر از منم تو زندگی با اعتماد بنفس فراوان زندگی میکنن منم یکی از اونا