جان؟ اون حکم برای تبلیغه دوست عزیز منم در هيچ زمینه ای تبلیغ نمیکنم فقط چیزی رو باور دارم که خودش به ...
نه چون پدر و مادرت مسلمون بودن قطعا شما هم مسلمون بودی بعد تصمیم گرفتی دینتو عوض کنی .. حد منظورم اعدامه
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
نه چون پدر و مادرت مسلمون بودن قطعا شما هم مسلمون بودی بعد تصمیم گرفتی دینتو عوض کنی .. حد منظورم اع ...
هیچکس بخاطر تغییر دین تاحالا اعدام نشده گلی
حبس داره ، اگر تبلیغ نکنی هم فقط زیر نظرت دارن و کاریت ندارن
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
هیچکس بخاطر تغییر دین تاحالا اعدام نشده گلی حبس داره ، اگر تبلیغ نکنی هم فقط زیر نظرت دارن و کاریت ن ...
مسلمون به دین غیر اعدام داره اگه اثبات بشه
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
ولی هیچوقت تاحالا اجرا نشده توی ایران از لحاظ قانونی
حالا شرعیشو اطلاعی ندارم 💚
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم