جان؟ اون حکم برای تبلیغه دوست عزیز منم در هيچ زمینه ای تبلیغ نمیکنم فقط چیزی رو باور دارم که خودش به ...
نه چون پدر و مادرت مسلمون بودن قطعا شما هم مسلمون بودی بعد تصمیم گرفتی دینتو عوض کنی .. حد منظورم اعدامه
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه چون پدر و مادرت مسلمون بودن قطعا شما هم مسلمون بودی بعد تصمیم گرفتی دینتو عوض کنی .. حد منظورم اع ...
هیچکس بخاطر تغییر دین تاحالا اعدام نشده گلی
حبس داره ، اگر تبلیغ نکنی هم فقط زیر نظرت دارن و کاریت ندارن
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم
هیچکس بخاطر تغییر دین تاحالا اعدام نشده گلی حبس داره ، اگر تبلیغ نکنی هم فقط زیر نظرت دارن و کاریت ن ...
مسلمون به دین غیر اعدام داره اگه اثبات بشه
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
ولی هیچوقت تاحالا اجرا نشده توی ایران از لحاظ قانونی
حالا شرعیشو اطلاعی ندارم 💚
••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم