2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا من از دو رنگ گرم پودر استفاده میکردم،من vov کاسه ای میزدن

خوب کاور میکرد عزیزم ؟طوری که مشخص نباشه؟راستی خیلی آدم خوبی هستی.نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم برای این همه محبت و وقتی که میزاری عزیزم

خوب کاور میکرد عزیزم ؟طوری که مشخص نباشه؟راستی خیلی آدم خوبی هستی.نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم برای ای ...

لطف داری قربونت برم

ببین برای من نسبتا خوب بود اگه تهرانی برو هایلند،اونجا همه برندهای لوازم آرایشی تستر دارن

اینم که میگم مال گریمه من راضی بودم

لطف داری قربونت برم ببین برای من نسبتا خوب بود اگه تهرانی برو هایلند،اونجا همه برندهای لوازم آرایشی ...

نه عشقم اصفهانم.ولی داروی دکتر عشقی اگر خوب باشه اونم میتونم بزنم.هایلند بیوتی تهران منظورته؟

نه عشقم اصفهانم.ولی داروی دکتر عشقی اگر خوب باشه اونم میتونم بزنم.هایلند بیوتی تهران منظورته؟

دکتر عشقی رو اگه مدام استفاده کنی و اصلا قطع نکنید بهترینه،چرا پیدا نکنی ،من راحت سفارش میدادم میفرستاد واسم،ارزونم بود

دکتر عشقی رو اگه مدام استفاده کنی و اصلا قطع نکنید بهترینه،چرا پیدا نکنی ،من راحت سفارش میدادم میفرس ...

آخه یه تعدادی دکتر عشقی زده بودن میگفتن خوب نشدن عزیزم ولی شما که میگی دلم قرص میشه چون احساس میکنم آدم دقیقی هستی و مرتب دارو رو استفاده میکنی و این داروها هم برای اثر بخشی و تداوم نیاز به استمرار داره .درسته عزیزم ؟

آخه یه تعدادی دکتر عشقی زده بودن میگفتن خوب نشدن عزیزم ولی شما که میگی دلم قرص میشه چون احساس میکنم ...

ببین عزیزم کرم دکتر عشقی برای روی دست و صورت خیلی خیلی خوب جواب میده اما من شنیدم برای جاهای دیگه خییییلی سخت جواب میده ،من سی سال مبتلا بودم همه راهها رو رفتم و فقط از کرم دکتر عشقی تونستم جواب بگیرم و ده سال کنترل کنم بیماریم رو اما وقتی ول کردم مصرفش رو بعد دوسال لکه ها برگشت و بیشترم برگشت، برای همین میگم نباید مصرفش رو قطع کنید ،بعد خوب شدن هم هفته ای دوبار باید مصرف کنید

ببین عزیزم کرم دکتر عشقی برای روی دست و صورت خیلی خیلی خوب جواب میده اما من شنیدم برای جاهای دیگه خی ...

درسته عزیزم آخه منم شنیدم چون کورتن داره باید مصرفش و کامل ادامه داد چون شدیدتر برمیگرده ولی خب از طرفی هم بد نیس چون با زیاد شدنش میشه سفید کرد