asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 عنوان ماما همراه 44 بازدید | 5 پست کسی هست که برا زایمانش ماما همراه گرفته باشه و راضی نبوده باشه؟یا خودتون یا تو اشناهاتون 1403/09/22 | 20:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 6023 خیلی خوبه ماساژ میدن و یکی کنارته ک بهت دلگرمی میده ❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌
asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 خیلی خوبه ماساژ میدن و یکی کنارته ک بهت دلگرمی میده برای این پرسیدم که ببینم کسی براش پیش اومده که راضی نباشه و ماماهه کارش بد باشهاخه من ماما همراهی که کسی ازش راضی باشه نمیتونم پیدا کنم و مجبورم شانسی برم این کلینیک های مامایی و یه ماما بگیرم برا همین میگم همشون خوبن؟
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 6023 برای این پرسیدم که ببینم کسی براش پیش اومده که راضی نباشه و ماماهه کارش بد باشهاخه من ماما همراهی که ... خود بیمارستانی ک برا زایمانی میری بهت معرفی میکنه با چندتاشون قرارداد دارن نمیشه همینجوری ببری من قبل زایمان رفتم بیمارستان گفتم ماما همراه میخوام برا زایمانم، بهم کارت خانمه رو دادن زنگش زدم و باهاش هماهنگ کردم ❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌
asalljon مدیر استارتر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 4188 خود بیمارستانی ک برا زایمانی میری بهت معرفی میکنه با چندتاشون قرارداد دارن نمیشه همینجوری ببری من قب ... میدونممنظورم خوب و بد بودن ماماهه ست
mami_nilsa عضویت: 1402/07/13 تعداد پست: 6023 میدونممنظورم خوب و بد بودن ماماهه ست کار خاصی ک انجام نمیدن عزیزم ی ماساژه با بخورات و اینجور چیزا ❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌