2789
عنوان

شب یلدا

84 بازدید | 10 پست

تو اینستا جوری یه شب یلدا رو بزرگ میکنیم که خدا داند

از الان به فکر اینیم یجور تیپ بزنیم که شب یلدا شبیه هندونه باشیم😂

جورابامون شبیه هندونه باشن ژلمون کیکمون😂😂

بچه هامونو یکی میگیم سبز بپوشه یکی قرمز که شبیه هندونه یشن😂

میخواییم خودمونو بترکونیم از بس بخوریم😂

بعد اون قرار همش استوری بزاریم راجب اون شب بهم متلک بگیم😂

بعد تاپیکای مادرشوهرم خواهر شوهرم شب یلدا فلان کرد 😂

Welcome to new session  of iran😂

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بعضیا دیگه انقدر پز میدن،آنقدر خریدهای یلدا شونو به رخ جاری و مادر شوهر و خواهر شوهر و فامیل می‌کشن،واقعا گندشو درآوردن،بابا یه دورهمی ساده،یه آجیل یه کباب حالا یه ژله

دور پدر مادر و خواهر برادرا،بزن برقصم داشته باشی چه عیبی داره،ولی دیگه نه با چشم و هم چشمی،زهر خانواده می‌کنند

بعضیا دیگه انقدر پز میدن،آنقدر خریدهای یلدا شونو به رخ جاری و مادر شوهر و خواهر شوهر و فامیل می‌کشن، ...

دقیقا 

متاسفانه عاشق اینیم بگیم ما از همه بهتریم

❌️❌️یادمه آخرین نفری که منو لایک کرد خدا کاری کرد که ۱۴ تا پسر سیبیل کلفت به دنیا بیاره❌️❌️نگی نگفتی دکمه لایک من جادو شده👽👻

من شب یلدا تولدمه،یه دونه کیک می‌گیرم ه غذای ساده درست می‌کنیم،خواهر برادرا رو می‌گیرم بیان،والا هیچ وقتم هدیه قبول نمی‌کنم

برای اینکه هیچکی به زحمت نیفته،هم بزن برقص داریم هم خوردن داریم،هم هیشکی لباس یلدایی تهیه نمی‌کنه هر کی هرچی داری می‌پوشه،در عوض حالمون با همدیگه خوبه

من شب یلدا تولدمه،یه دونه کیک می‌گیرم ه غذای ساده درست می‌کنیم،خواهر برادرا رو می‌گیرم بیان،والا هیچ ...

آفرین

ولی مگه شما هدیه میبیرین؟ 

خوب تولد منه دیگه ،همه اخلاق منو میدونن،که هدیه قبول نمی‌کنم

آها

چه خوب چقدر مهربونی