2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶ روز ورزش سخت داشتم و روزی ۶۰۰کالری فقطامروز صبح کلی خون ازم گرفتن کل روزو خوردم فقط😂😂😂

دختر خودتو داغون میکنی من کمتر از ۱۲۰۰ نمیگیرم 

پس بخور خودتو تقویت کن گناه داری😂

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

دختر خودتو داغون میکنی من کمتر از ۱۲۰۰ نمیگیرم پس بخور خودتو تقویت کن گناه داری😂

میدونی خیلی وقت بود هرکاری میکردم ۱گرم کم نمیشد ۲هفته رژیم ۶۰۰تایی گرفتم

حالا از فردا ۱۰۰۰تا میخورم درکل سالم خوری میکنم نون برنج اینا نمیخورم روغنم نمیخورم ورزشم میکنم ۳تا کم کردم تا الان این هفته وزن نکردم جمعه اینده وزن میکنم🥲💔

💍♥️

میدونی خیلی وقت بود هرکاری میکردم ۱گرم کم نمیشد ۲هفته رژیم ۶۰۰تایی گرفتمحالا از فردا ۱۰۰۰تا میخورم د ...

انشالله ک ب وزن ایده آلت برسی 😍🧡

واسه چه وزنی؟ نه زیاد

۸۰ و خورده ای🫠

دوسه روز درهفته هم ۵۰۰ کالری

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

فداتشم ۸تا کم کنم خوبه ولی اگه باز برنگردم🥲💔

نشی ک عشقی 

اصولی کالری دریافت کنی هیچی نمیشه من ۵۵کیلو کم کردم بر نگشت بعد سه سال از کاهش وزنم قرص برا وسواس مصرف کردم ده کیلو چاق شدم ولی خب سایزم زیاد تغییری نکرد گفتم اون ده تارم کم کنم ک فیت فیت بشم 

2790
2778
2791
2779
2792