2777
2789
عنوان

اگزمای پسرم

217 بازدید | 6 پست

سلام دوستان پسره من ۳ سالشه از یک سالگی فهمیدم که اگزما داره بدنش به شدت میخاره مخصوصا وقتی گرمش بشه و عرق کنه عرق کاسنی دادم بهش بدنشو با سدر میشورم چرب میکنم بدنشو ولی بی فایده است کسی تجربه ای داره ؟؟

پسر من الان ۴ ماهشه هفته پیش دیدم پوست پاش چندجا خیلی بدجور خشکی زده بردم دکتر گفت اگزماست پماد موستلا داد زدم یه هفته ای خوب شد ولی در کل پوستش خیلی خشکه همش باید مرطوب کننده بزنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به تجربه میگم بعد از امتحان انواع واروها و پزشکان لطفال و پدست برای دو بچم..هییییچ چیزجز پماد بتامتازون جواب نمیده .حالا هی این دکتر میگه اینو بزن یا فلان صابون و شامپو بشوررررر.. که بتامتازونم هم مقاومت میاره هم پوستو نازک میکنه به مرور. یعنی ضرر داره من که میذاشتم حاد که میشد میزدم فقط .کلا بچه های اگزمایی  خیلی مظلومن

به تجربه میگم بعد از امتحان انواع واروها و پزشکان لطفال و پدست برای دو بچم..هییییچ چیزجز پماد بتامتا ...

بتامتازون محدودیت داره چون کورتون داره

یبار یه دکتری به پسرم داد ولی گفت فقط سه روز بزن که خدا رو شکر بعد سه روز خوب شد ولی دو ماه بعدکه دوباره اگزما گرفت یه دکتر دیگه که بردم گفت اون بتامتازون رو اصلا نزن خوب نیست پماد موستلا داد که سر یه هفته خوب شد گفت عوارض کمتره