خانوما من الان عقدم سال دیگه میرم خونه خودم خونه ای که گرفتیم نیاز به بازسازی داره اشپزخونش کابینت و سینک.هود.گاز همه چیش عکسشو بزارم اگه مدلی دارین میفرستین؟
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
او کلی کار داره اول اوپن بعد کابینتا من اینایی ک دسته ندارن دوست دارم هودم لمسی بگیر اگر بشه سقفشو کار کنید و سرامیکای دیوارم نباشن عالی میشه
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
مبل و فرش و پرده ترکیب از طوسی و کرم وسیله برقیام یخچال و اینا طوسی
میدونی چیکار کن طوسی بزن با رنگ چوب