2789
عنوان

حق دارم یا نه 😔

80 بازدید | 8 پست

برای برادرشوهرم قرار مهمون بیاد رفیقاش با خانومشون بعد به همسرم گفته بیان خونه شما :/

همسرمم بدون اینکه به من بگه اوکی داده ..

منم خیلی وقته خونه تکونی نکردم ..فرش ها پرده ها همه کثیفه حتی رو مبلی ها عصابم خورد شد بحث کردم گفتم من شرایطش ندارم بهش بگو جای دیگه دعوت کنه 

اونم میگه نمیتونم بگم نه بد میشه 

از اینکه مشورت نمیکنه عصابم خورد کرده 

بحث کردیم گفتم پس من میرم خونه مامانم خودتون بمونید با مهموناتون به مادرت یا خواهرت بگو بیاد پذیرایی کنه  تموم شد میام ....

شما جای من بودید اینجوری می‌کردید یا من گیر میدم ؟؟

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

باید مشورت میکرد جدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

همسرم میگه اونا تورو نمیشناسن ..حالت تمیز نباشه چی میشه ..:/

تاریخ شروع برای یک تغییر 1405/۳/۱2.👀 👈🏼وزن74/هدف اول 70🤝🏻/هدف دوم 65🤌🏼/هدف سوم 60👌🏼 ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید مشورت میکرد جدی

همین دیگه عصابم خورد کرده

بدون اینکه دست به چیزی بزنی برو خونه مامانت

به همسرت بگو من برگردم هیچ اثاری از مهمونی نباید ببینم

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

حق با شماست

خودشم می‌دونه ..ولی به چ ت گفتن ادامه میده