2777
2789

تو تاپیکای قبلیم کامل توضیح دادم که شوهرم دوماهه با منو خونوادم دشمن شده همش باهام بدرفتاری میکنه عذابم میده به خونوادم توهین میکنه…حالا سره چی؟

چون بابام رفته نمایشگاهی ک ماشینمونو فروختن گفته چرا ماشینشو انقد ارزون ورداشتین بی انصافی کردین و این حرفا…میگه چرا بابات پیگیر کارای منه؟!به اون چ ربطی داره؟!(فک کنید در این حد بیشعوره نفهمه ک نمیفهمه دلسوزی کرده همشم زیره سره بابای عجوزشه که پرش میکنه)

امروزم مامانم زنگ زد دعوتمون کرد شام گفت من نمیام خونه ی بابات و وقتی داشت منو میرسوند گفت دلم برات میسوزه که باید تاوان باباتو پس بدی

گفتم تو اگه مردی مشکلتو با طرف حسابت حل میکردی نه با من…گف منتظرم زنگ بزنه تا بهش بگم…من از کسی نمیترسم

بهش گفتم بحث ترس نیس انقد وقیحی که با خودت نمیگی یه عمر میخوای با طرف چشم تو چشم بشی گفت نمیخوام صدسال سیاه چشم تو چشم شم

خستم کرده از خودم بدم میاد با همچین ادمی زندگی میکنم😭چجوری به خونوادم بگم این موضوعو؟

بچه ک نداری شکر خدا؟

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین خانواده آت هم بی تقصیر نیستن !!!

و همینجور خودت !!

وقتی می‌دونی شوهرت بدش میاد چرا به خانواده آت تذکر نمیدی !

حالا دلسوزی یا دخالت یا هرچی بوده !!

بلاخره وقتی شوهرت خوشش نمیاد نباید خانواده آت دخالت کنن

انگار ب شوهرت برخورده‌ک‌بابات رفته پیگیر‌شده حس‌میکنه خودش ب اندازه کافی‌عرضه نداشته ک‌بابات رفته دن ...

اصلا خودش واقعا کاره ای نبوده باباش اینکارو کرده

میگم چطور بابای تو کاری میکنه اسمش میشه دلسوزی اختیار همه چیو داره ولی برا بابای من میشه دخالت