2777
2789

چندساعت؟

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدا لعنت کنه باعث بانیشو.دقیقا غروب پنجشنبه تو تایم ترافیک شهر برقو قطع کردن خیابوناتاریک جراغای راهنمایی خاموش شهر بهم ریخته و تاریکه یعنی تا خونه جند بار نزدیک بود تصادف کنم نصف کارامو‌ ول کردم لباسم تو خیاطی مونده ک برقش قطع شده فقط خودمو رسوندم خونه ک خدای نکرده ی اتفاق بدتر نیوفته بزنم ب یکی یا برعکس یکی بزنه ب من 

یه مدت ینی چقد؟ یکی دوهفته این وسطا قط نشد باز الان چند روزه تقریبا هر روز قطع میکنن

الانم پنج دقیقه نیس اومد. ۳ و نیم قطع کردن

تو تاریکی ب بدبختی بچه رو سرگرم کردم

هرچی هم بگیم میگن منافقی وطن فروشی

دیگه عقم اومده از ایران و مسئولاش همش درحال اذیت مردمن

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

برای ما یازده و ربع تا یک و ربع رفت

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

برق ماهم ساعت ۴ رفت هنوزم نیومده ولی خدارو شکر بخت بامن یار بود ظهر سبزی پاک کردم شستم بعدش رفتم حموم وقتی اومدم بیرون نیم ساعت بعد برق رفت آبم قطع شد ولی من آب ذخیره داشتم با همون شام گذاشتم 

دزد ناموس تویی که ظاهرا متاهلی بازم چشمت دنبال یکی دیگه‌اس واسش قلب میفرستی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم