2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوابم منفی بود ولی عجیب

هنوز عقب نزدي نميشه گفت علايم بارداري 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

مال من ١٠ روز عقب زدم از ٢٠ اود ١٢ بعد ١٣ روز شد ٤١٢٥

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
من ٥ روز عقب زدم ٢٠ بود تو زود دادي  

لقاحت دیر بوده..الان اوکی هستی؟😍😍قلب نی نی رو شنیدی؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
دیروز زدم مثبت بود امروز عصر با هیجان چک کردم منفی بود

عههه...ببینم عکس بی بیتو

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
لقاحت دیر بوده..لام اوگی هستی؟😍😍قلب نی نی رو شنیدی؟

لام اوگي چيه ؟!   ده روز عقب زده بودم رفتم سونو تو سونو چيزي ديده نشد دكتر گفت الان زود بود دوهفته ديگه برو 

دیروز زدم مثبت بود امروز عصر با هیجان چک کردم منفی بود

يعني رنگش رفت؟!