2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 33 پست
خوب ص قبلی ک مثلا نرسیدم کامل بخونم چی بعدش چیکارش کنم

برو صفحه بعدی ، و کل درس رو بخون، بعد برگرد سر صفحه ای که نرسیدی بخونی 

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم کاری که گفتی انجام دادم واسه هر ص ۱۰ددقیقه گذاشتم الان ولی حس میکنم بلد نیستم اون مبحثو ولی می ...

باید مرور داشته باشی

بعد اینکه یکبار درسو خوندی ، تست بزن

بعد از بار اول خوندن، شما ۲۰ الی ۳۰ درصد مطالب رو یاد میگیری و طبیعیه که تعداد غلطات بیشتر از درستات باشه. تو برنامه ی فردات هم مرور بذار و هروقت خواستی درس جدیدشو بخونی، نیم ساعت وقت بذار برای مرور اون درس

شما باید هر درس رو ۴ بار مرور کنی که انتظار داشته باشی یادگیری بالای ۸۰ درصد داشته باشی 

ریشه واژه «بذار» از «گذاشتن» هست. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

باید مرور داشته باشیبعد اینکه یکبار درسو خوندی ، تست بزنبعد از بار اول خوندن، شما ۲۰ الی ۳۰ درصد مطا ...

پس من روشم اشتباهه می‌خوام وقتی میخونم یک بار همه تست هارا درست بژنم