2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از خودم زندگیم کسیو ندارم باهاش حرف بزنم

یعنی رفیق هم نداری مگه میشه یا داری اعتماد نداری بالاخره ک بدون رفیق ک نمیشع فامیلی خواهری یا برادری البت از نظر من بهترین رفیق فقط و فقط خدا هست 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

دلم سوخت😅🤣

دیونه 😂😘خیلی نمکی هستی

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

منم😅

عزیزم😂😘

بوس😘

رولبات😘😉

بگو ببینم چی شده اگ تونستیم راهنمایی میکنیم .

میگه دلش گرفته کسیو نداره باهاش حرف بزنه🤕

میگه دلش گرفته کسیو نداره باهاش حرف بزنه🤕

خب ادم الکی دلش نمی گیره که حتما به دلیلی داره .دلایل هم قابل رفعن...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

خب ادم الکی دلش نمی گیره که حتما به دلیلی داره .دلایل هم قابل رفعن...

اره عزیزم ولی ب نظر من هیچ دلی بی غصه نیست تو این دنیا حتی اونی ک تیلیاردر هست💔

دلت گرفته حق داری نه

مثله خودم بد دادی رد 

منم 

خوش نیستم هرجا میرم 

شب بیدارو فردا اینم 

بار اومدن مردا بی رگ

بدش میاد از شهرداری سگ

گربه رو سنگ میزنن عکسشو هم میکنن واسه هم روی هم بازی تگ

Tataloo_kargardan

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩