2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر کردی الان اینارو بزاری همه هی بهت میخندن و تشویقت میکنن؟بیشتر دعوات میکنن.دلم واسه بچه ات میسوزه ...

عزيز دلم بقيه پستامو ميخونى لطفا بعد هى اينارو بارم كنى؟

اي بابا گير داديد ها،بنده خدا داره ميگه چون حس ميكنه دختره ،اينطوري ميگه كه همسرش براش طلا بخره،حالا شما هي سرزنش كنيد

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

کاش دختر نباشه  

من یک فمینیسم هستم و به برابری حقوقی سیاسی اجتماعی انسان ها معتقدم هیچ انسانی نباید به خاطر جنسیتش وظیفه ای بهش دیکته بشه و نتونه به علایقش برسه

در هر صورت همسرت باید بهت کادو بده چه دختر چه پسر.اتفاقا بچه من پسر بود و همسرم برام طلا خرید.مگر خدای نکرده دختر بی ارزش که فکر اینی که اگه دختر شد بهت طلا بده دلت خوش بشه.ولی پسر شد دیگه خودش طلاست برات؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!

عزیزم الان که میگی شوخیه،اما حتی شوخیش هم به شوهرت القا میکنه که دختر خوب نیست و این ممکنه درست نباش ...

آخه من هميشه فك ميكردم مردا پسر دوس دارن ميخواستم اينو تست كنم بعد خواستم ببينم جدى ميگه يا واقعا دختر ميخواد در كل يه كل كل بود خودشم فهميد فك كنم 😂

در هر صورت همسرت باید بهت کادو بده چه دختر چه پسر.اتفاقا بچه من پسر بود و همسرم برام طلا خرید.مگر خد ...

نه عزيزم واسه جواب سونو اين طلارو داشتم اكى ميكردم زايمان ك البته كادو داره 😂