2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 90 پست
باورکن خیلی اقاوخوبه همش میگم سایش تاابدروسرم باشه،چون همجوره درکم میکنه وهواموداره

خوشبخت باشی گلم.من از بچگی دوست داشتم شوهرم نظامی بود.بعد با شوهرم دو سال دوست بودم و شدیدا عاشق.دیگه نزدیکا بود ک بیاد خواستگاری ک ی خواستگار نظامی.خانواده با کلاس و قرتی پرتی.وضع توپ قیافه عالی اومد خواستگاریم.اما بخاطر عشم ردش گردم.لگد زدم ب بختم و ارزوهای کودکیم.  اما الان شوهرمو واقعا دوست دارم.بدیم ازش ندیدم تا حالا ایشالله ازین ب بعدم نبینم.

مدیونید فکر کنیدجانی دپنیستم  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوشبخت باشی گلم.من از بچگی دوست داشتم شوهرم نظامی بود.بعد با شوهرم دو سال دوست بودم و شدیدا عاشق.دیگ ...

ای جان دلم عزیزم ایشالاااابه پای هم پیربشین وهمیشه خوشبخت باشین😘😘😘

خوش به حالتون مابرادرشوهرم ارتش هست چندساله که توی همون خونه ی سازمانی راحت دارن زندکی میکنن

تهرانین شما ...ما دوساله درخواست دادیم تازه دادن اونم انقدر کثیف بود تازه داره بازسازی میشه

نظامیها زندگی شون خوبه من دختر عموم شوهرش نظامیها زندگی خوبی داره دوستمم اینطور اصلا چادر نمیپوشه و خونه هم دولت بهشانداده خونه سازمانی در کل خوبه چون کارشدولتیه هرماه   حقوق داره مثل آزاد نیست یک روز داشته یک روز نداشته باشه به نظرم اگه چیزهای دیگه اش اخلاق خانواده و قیافه اش خوب بود قبول کن 

خدایا امیدم به توست ناامیدم مکن