2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 90 پست
سپاه با ارتش فرق داره ها.سپاه نیست احتمالا.ارتش مظلوم واقع شدن.احتمالا مال ارتش و نیرو انتظامیه.

نه گفت سپاه هستم از سال۹۲اینو مطمعنم چون فامیل هستن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خخخ..شوهرمن میگه ماهم ادمیم احساس داریم مگه میشه انسان باشی واحساس نداشته باشی..حالابازم نظرخودتون

معلومه شوهر خوبی داریا.ب پای هم پیر شین..ب شغل ربط نداره بنظرم.باید اون طرفو کامل بشناسه.اونم سوای شغلش ی انسانه با خصوصیات اخلاقی خودش.

مدیونید فکر کنیدجانی دپنیستم  

اگه میخوای با فکر ازدواج کنی و خوشبخت بشی   نه   وایسا کیس های بهترم شاید بیان

اما اگه میخوای فقط ازدواج کرده باشی و ب قول خودت ۲۷سالته همه دخترا ازدواج کردن و هول هولکی و چشم بسته و برگردی خونه بابات   اره😐

الان اینقدر فک کردم که دارم گریه میکنم احساس کردم ادم خشک وبی احساسی بود  

اصلا عزیز دلم گریه نکن. ماشالا تو دختر عاقلی هستی. ایشون با توجه به شرایط شغلیشون روحیه جدییی دارن. 

و اینم خودت خوب میدونی در یک یا دو جلسه این آقا سریع احساسشو نمیتونه بروز بده چون هنوز صمیمیتی بین شما نیس. 

عزیزم بنظرم از خانواده ها اجازه بخایین یه مدت شاید یک ماه با هم حرف برنید یا بیرون برید. رفتاراشو حرفاشو احساسشو زیر نظر بگیر. ببین اصلا بهش حسی پیدا میکنی!حس عاطفی منظورمه.

بعد قشنگ بشین فکراتو بکن .

با بابا مامان هم مشورت کن.  

حواست باسه احساسی نشو سریع عقد نکن عزیرم.

نه گفت سپاه هستم از سال۹۲اینو مطمعنم چون فامیل هستن

پس اگه سپاهه ایندت تامینه.سپاه خیلی مزایاش زیاده.حقوقشم چون تازه کاره کمه.ب مرور خوب میشه

مدیونید فکر کنیدجانی دپنیستم  
اگه میخوای با فکر ازدواج کنی و خوشبخت بشی   نه   وایسا کیس های بهترم شاید بیان اما اگه می ...

امروز فکر کردم نکنه بعدا حسرت همینارو بخورم به خاطر همین اومدم اینجا اصلا

کسی که با این شرایط داره زندگی میکنه رو باید ببینی بعد تصمیم بگیری 

حتما همکارایی داره که ازدواج کردن برای تحقیق برو پیششون اوضاعشونو ببین 

آدما با هم فرق میکنن شاید کسی باشه بتونه اینجوری زندگی کنه 

چطوری کرایه خونه میدن چی میخورن چی میپوشن پس انداز دارن یا نه؟ 

اصلا عزیز دلم گریه نکن. ماشالا تو دختر عاقلی هستی. ایشون با توجه به شرایط شغلیشون روحیه جدییی دارن.& ...

چشم عزیزم کاشکی یه خواهر داشتم همین حرفارو بهم میزد

معلومه شوهر خوبی داریا.ب پای هم پیر شین..ب شغل ربط نداره بنظرم.باید اون طرفو کامل بشناسه.اونم سوای ش ...

باورکن خیلی اقاوخوبه همش میگم سایش تاابدروسرم باشه،چون همجوره درکم میکنه وهواموداره