2777
2789
عنوان

بعد زایمان

1831 بازدید | 29 پست

دوستان بعد زایمان

اونجا تو بیمارستان بچه رو میشورن تمیزش میکنن 

یا نه همونجور کثیف لباس تنش میکنن 

میخوام ببینم اگه میشورن لباس خوبشو بدم بپوشنن اگه نه که یه لباس معمولی بدم تنش کنن

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بچه ای که تازه به دنیا اومده کجاش کثیفه واسه ما که نشستن 

منظورم اون خون یا لکه های سفید که رو پوست بچه تازه به دنیا اومده هست میگم 

منکه زایمان نداشتم بدونم بچه تمیز یا کثیف ولی فیلم زایمان طبیعی و سزارین دیدم اکثرا بچه ها کثیفن مخصوصا تو طبیعی 

منظورم اون خون یا لکه های سفید که رو پوست بچه تازه به دنیا اومده هست میگم  منکه زایمان نداشتم ...

اها از اون لحاظ وقتی بچمو به من دادن که تمیز بود فک کنم با بارچه ای چیزی تمیز کردن حتما

دختر منو نشستن تمیزش کردن تازه خیلی چرب بود وقتی دنیا اومد.الان میگن همون چربی ها برای بدن نوزاد مفیده.اگه بچه اولته لباس خوب ببر چون میان بیمارستان دیدنت عکس هم میگیرن مرتب باشه نهایت اومدی خونه زود بشورن برات که دوباره تنش کنی

آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست.///گرد سم خران شما نیز بگذرد
دختر منو نشستن تمیزش کردن تازه خیلی چرب بود وقتی دنیا اومد.الان میگن همون چربی ها برای بدن نوزاد مفی ...

اره اینم فکر خوبیه 

چطور نشستن من عکس اول پسرم پر از تیکه های پوستیه بعد بردن شستن قشنگ حتی دادم از شستنش فیلم گرفتن بعدم لباس تنش کردن و پتوی بیمارستایشو دورش پیچیدن گذاشتن تو گهواره بیمارستان آوردن

البته من سزارین بودم و خصوصی نمیدونم فرق میکنه یا نه

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!
چطور نشستن من عکس اول پسرم پر از تیکه های پوستیه بعد بردن شستن قشنگ حتی دادم از شستنش فیلم گرفتن بعد ...

بله شما هم درست میگین بیمارستان ها فرق داره.

آن کس که اسب داشت غبارش فرو نشست.///گرد سم خران شما نیز بگذرد