2777
2789
عنوان

لعنت به درس

103 بازدید | 11 پست

لعنت به درس که گند زده به کل زندگیم 

همه چیم رو خراب کرده خوابم رو ازم گرفته زندگیم رو ازم گرفته غذا خوردنم رو ازم گرفته قیافم رو ازم گرفته موهام رو داده ازم میگیره سلامتیم رو داره ازم میگیره حالم از هرچی درسه بهم میخوره کاشکی همین الان بمیرم از این وضعیت کثیف راحت شم از این زندگی نجس راحت شم یک لحظه هم شده بدون استرس زندگی کنم لعنت به همه چی 

هر لحظه دعا میکنم بمیرم پس چرا نمیمیرم راحت شم بزرگترین آرزوم مرگه راحتم کنه از این وضعیت نجس 

طوری شدم که هفته ای یک بار هم نمیتونم برم حموم هر دو روز دو دقیقه بدو بدو میرم زیر دوش و میام بیرون لعنت به این زندگی 

دهم انسانی ام 

....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عزیزم هنوز دهمی انقدر به خودت سخت نگیر فقط تمرکزتو بزار رو امتحان نهایی که نمره خوب بگیری همین استرس و سخت گیریای بیش از حد خودش به روح و روان و البته درست لطمه میزنه

شما اصلا درس خوندن بلد نیستید... رتبه یک کنکور انسانی هم سال دهم انقدر به خودش فشار نمیاره... یه عده یهویی وارد دبیرستان که میشن جوگیر میشن...

یه برنامه درست اگر داشته باشید با یه ساعت مطالعه کم اما منظم نتیجه دلخواه میگیرید... اگر هم درس خوندن براتون انقدر سخته که کلا ولش کنید

چون دوسال سخت و پر فشاره دیگه به علاوه کنکور تازه اول مسیره درس خوندنه... دانشگاه خودش شروع یه مسیر سخت دیگست... 

تنها شکستی بیهودست که فاقد مبارزه باشد!🌿

لازم نیست اینقدر از دهم به خودت فشار بیاری.

کم کم زده می شی و طوری میشه که سال آخر اصلا نمی خونی.

مرگ چیه؟؟ به خاطر درس؟؟ خب اصلا نخون😑

شیب رو درس خوندنتو ملایم تر کن تا اینقدر عذاب نکشی.

درس مهمه ولی نه وقتی که سلامت جسم و روحتو ازت بگیره.

من خودمم محصلم و میفهمم چی میگی ولی داری یه فشاری به خودت میاری که بی نتیجه ست شاید حتی نتیجه‌ی مخرب داشته باشه تا مفید.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

لازم نیست اینقدر از دهم به خودت فشار بیاری.کم کم زده می شی و طوری میشه که سال آخر اصلا نمی خونی.مرگ ...

نتیجه اش افتضاحه ابن همه بدبختی میکشم آخرم بالاترین نمره ام ۱۸ هست به چه امیدی ادامه بدم 

پسر خالم سن منه روزی ۱ ساعت درس میخونه همه درساش بیست ذهنش آزاده واسه همین یکبار میخونه یاد میگیره من ایتقدر ذهنم درگیره و استرس دارم ده بار میخونم ولی انگار هیچی نخوندم 

....

نتیجه اش افتضاحه ابن همه بدبختی میکشم آخرم بالاترین نمره ام ۱۸ هست به چه امیدی ادامه بدم پسر خالم سن ...

برای همین میگم درس خوندن بیش از حد وه رو روانت تاثیر بذاره بیشتر نتیجه‌ی منفی داره.

درس خوندن هنوز بلد نیستی. برنامه ریزی کن و یواش یواش پیش برو.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️