fati_ghs مدیر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3175 عنوان شب عروسی | مشاهده متن کامل بحث + 4174 بازدید | 93 پست سلام دخترا ۶ ماهه عقد کردم و یه مدت دیگه عروسیمه دو تا سوال ذهنمو درگیر کردن شاید به نظرتون خیلی مسخره باشن 😐😂اولی چجوری از صبح تا شب نمیرید دسشویی؟ آخه با لباس عروس نمیشه رفت دومی هم بعد از برگشت از جشن ، اول دوش گرفتید یا صبحش رفتین حموم ؟ 1403/09/22 | 14:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saray393 عضویت: 1401/11/21 تعداد پست: 22522 اها بازم کم بوده مدتشاما واقعا خوشم اومد ممنون سلامتی و خوشبختی دخترم
shirin1997 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 3713 من قبل پوشیدن لباس عروس رفتم دسشویی دیگه نرفتم تااخرشب وقتی مهمونارفتن رفتم حموم و خدا تمام ناگفته های قلبت را میشنود تمام تمام تمامت را
fati_ghs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3175 من قبل پوشیدن لباس عروس رفتم دسشویی دیگه نرفتم تااخرشب وقتی مهمونارفتن رفتم حموم من حمومم معمولا طول میکشه خیلی زشته جلوشوهرم
ramonabudd عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 788 مرسی بابت راهنمایی😍😂😁 قربونت خودتم اغفالش کن 🤭 همیشه که نباید شوهره دست بکار شه من خودم همیشه اغفال میکردم همسرمو مخصوصا هوای ابری 😁 دیگه از تایم بارداریم رابطه نداریم حدود ۹ماه میشه الانم که زایمان کردم و بخیه هامو این جریانات همچنان رابطه نداریم چون دوقلوهامم تودستگاهن هزار جور دل نگرونی و دلتنگی دارم چون شهردیگه هستن طاقت دوری ندارم میرم میام دعاشون کن دوقلوهام رو صحیح وسلامت هرچه زودتر بیارمشون خونه واسه همین کلا خیلی وقته رابطه نداریم خیلی هردومون دلمون میخواد ولی شرایط یه مقدار فعلا اجازه شیطونی نمیده🤭
shirin1997 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 3713 من حمومم معمولا طول میکشه خیلی زشته جلوشوهرم چرازشت باشه😐حموم منم طول کشیدناخنامم کنده نمیشد بدم میومد من بایدختماحموم می رفتم چون همون روزازپریودی پاک شدم و خدا تمام ناگفته های قلبت را میشنود تمام تمام تمامت را
fati_ghs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3175 قربونت خودتم اغفالش کن 🤭 همیشه که نباید شوهره دست بکار شه من خودم همیشه اغفال میکردم همسرمو مخصوصا ... عزیزم مبارکتون باشه 😍🥰ان شاءالله به سلامتی بیاریشون خونه آره حق داری آدم وسط استرس و ناراحتی ، میلش به هیچی نمیکشه
fati_ghs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3175 چرازشت باشه😐حموم منم طول کشیدناخنامم کنده نمیشد بدم میومد من بایدختماحموم می رفتم چون همون روزازپری ... اخه اون منتظر نشسته منم حمومم طولانیه😂😂حس میکنم زشته
ramonabudd عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 788 عزیزم مبارکتون باشه 😍🥰ان شاءالله به سلامتی بیاریشون خونه آره حق داری آدم وسط استرس و ناراحتی ، میل ... قربونت مرسی عزیزم سلامت باشی انشالله توکل برخدا اره واقعا انشالله این شرایطم میگذره
fati_ghs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3175 قربونت مرسی عزیزم سلامت باشی انشالله توکل برخدا اره واقعا انشالله این شرایطم میگذره چرا تو شیشه رفتن؟زودتر به دنیا اومدن؟
shirin1997 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 3713 اخه اون منتظر نشسته منم حمومم طولانیه😂😂حس میکنم زشته خب اگه ازارایش زیادبدش نمیادحموم نرو من شوهرم ازارایش غلیظ بدش میومد کلااماده شدن من تاسه شب طول کشیدخودمم طولش میدادم تاشوهرم خوابش ببره😐😂 و خدا تمام ناگفته های قلبت را میشنود تمام تمام تمامت را
fati_ghs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3175 خب اگه ازارایش زیادبدش نمیادحموم نرو من شوهرم ازارایش غلیظ بدش میومد کلااماده شدن من تاسه شب طول کشی ... اره بدش میادای شیطون 😂😂😂
shirin1997 عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 3713 اره بدش میادای شیطون 😂😂😂 😂😂😂 و خدا تمام ناگفته های قلبت را میشنود تمام تمام تمامت را
ramonabudd عضویت: 1403/02/31 تعداد پست: 788 چرا تو شیشه رفتن؟زودتر به دنیا اومدن؟ اره عزیزم ۳۲هفته اورژانسی سزارین شدم کیسه ابشون و خونرسانی مشکل داشت الان تحت مراقبتن واسه تنفس الحمدالله خوبن ولی باید تحت مراقبت باشن دعاکنید واسشون عمرم روعمرشون خیلی توشکمم اذیت شدن
کباب_سلطانی_با_ریحان عضویت: 1403/05/13 تعداد پست: 3643 تا صبح روز بعد نرفتی؟🫢😐😂 نه بابا اخرشب دیگه لباسامو دراوردم رفتم🤣🤣فقط از صبح تاشب نرفتم چون گرم بود کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
fati_ghs مدیر استارتر عضویت: 1402/10/02 تعداد پست: 3175 اره عزیزم ۳۲هفته اورژانسی سزارین شدم کیسه ابشون و خونرسانی مشکل داشت الان تحت مراقبتن واسه تنفس الحم ... ان شاءالله با سلامتی کامل خونتو نورانی کنن😍🥰نگران نباش خیلی از بچه ها اینجورین دخترِ دختر عمم هم رفت تو شیشه ، الان ماشاءالله شنگوله