2821
2789

پوکیدی😂😂 جنوبی هستی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

🥺🥺🥹🥹🥰🥰 کو

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نهههه😂😂😂

اصفهان یا لر؟

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

☹️☹️نه☹️☹️☹️ الانم نپوکم بیبی چک مثبت میشه؟

اگ بگم منفیه میپوکی؟

اگ بگم منفیه میپوکی؟

آره😂😂😂😂😂 پنج روز مونده ها. این علائم چیه په؟ همه استخونام درد میکنه بدنم داره از هم میپاشه😂 انگار یه چی تو لگنمه موقع حرکت

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792