2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرت بهتره خرد کن ساده بگیرم یا این رنده و همزن و ایناش هم کاربرد دارن؟

ببین مال من غذاساز فیلیپس هست ،مخلوط کن هم روش داره،بنظرم کاراییش بهتراز تکی چون ظرفش بزرگتره،قدرتش هم بیشتره،من مثلا مواد فلافل،سبزی ،مرغ هم باهاش خورد میکنم،ولی توی تکی که داشتم نمیشد قدرتش هم کم بود

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
ببین مال من غذاساز فیلیپس هست ،مخلوط کن هم روش داره،بنظرم کاراییش بهتراز تکی چون ظرفش بزرگتره،قدرتش ...

اینم ازین کاسه ایاس، خواستم بگیرم یکی گفت رنده هاش ضعیفه همون معمولی بهتره بزار عکسشون رو بزارم

یـــه خوش قلـــبِ مهربـــون☺❤
اینم ازین کاسه ایاس، خواستم بگیرم یکی گفت رنده هاش ضعیفه همون معمولی بهتره بزار عکسشون رو بزارم

ببین اگرمیخوای بگیری مارک‌خوب بگیر که واست عمری باشه.

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
اها ازایناس ،اینا تک کارش بگیر،مال خودم الان عکسشو از نت میگیرم میفرستم

وواقعا؟  کار رنده رو انجام میده؟  مثلا برا کوکو و اینا سیب زمینی رنده میشه کرد!؟ 

یـــه خوش قلـــبِ مهربـــون☺❤
وواقعا؟ کار رنده رو انجام میده؟ مثلا برا کوکو و اینا سیب زمینی رنده میشه کرد!؟

من رنده داره مال خودم اما برای کتلت وکوکو و....با تیغه معمولیش خورد میکنم بهتر میشه،رنده ش برای هویج بیشتر استفاده م میشه