2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

فكر نميكنم زياد خوب باشه با ايران يكي هست حتي پايين تر اگر بيمه نباشي هزينه هاي دوماني فوق العاده سنگينه

كاش از شاخه سرسبز حيات گل اندوه مرا ميچيدي.  كاش در شعر من اي مايه عمر  شعله راز مرا ميديدي

هدفم آزادی.کار 

غیر از ترکیه هم گزینه های دیگه ای هست ولی غیر از پناهندگی راهی نداره که پناهندگی رو قبول ندارم

زندگی با عشق زیباست😍بعد ۴ سال به عشقم رسیدم😃

ترکیه گزینه خوبیه. 

من آلانیا زندگی میکنم ، خیلی شهر خوبیه ، فقط مراقب کلاهبردارهای ترک باش

من با وکیل اومدم اینجا

همه کارامو خودشون انجام دادن

کارشون عالی بود.

اینم لینک سایتشون:

https://iranimmigrationlawyers.com/

فكر نميكنم زياد خوب باشه با ايران يكي هست حتي پايين تر اگر بيمه نباشي هزينه هاي دوماني فوق العاده سن ...

لایک👍

امنیتشم خیلی پایین تر از ایرانه شما ک قصد مهاجرت دارینو هزینه میکنین چرا ب کشورهای دیگ مهاجرت نمیکنین؟!

بنظرمنم ترکیه جای مناسب نیس

تو دو دقیقه تاپیک پر تبلیغات شد😐 عجب😐

استارتر بستگی به خیلی چیزا داره. ولی به نظرم کشورای بهتری هم هست، حالا که داری مهاجرت میکنی حداقل یه کشوری برو که خیلی خوب باشه

هدفم آزادی.کار  غیر از ترکیه هم گزینه های دیگه ای هست ولی غیر از پناهندگی راهی نداره که پناهند ...

آزادی به کنار، ولی ترکیه خودش کلی بیکار داره !

مگه اینکه سرمایه زیادی داشته باشی که اگر سرمایه داری کلی کشور بهتر هست مثل کانادا 

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز